pexels.com
StoryEditor

Stavíme sa, že týchto šesť vecí ste o sexe doteraz nevedeli. Alebo sa mýlime?

10.01.2020, 18:00
Vzťahy
Sú veci, ktoré su nám o ňom známe tak nejak prirodzene. A potom sú také, ktorými sa až tak nezaoberáme, ale mali by sme. Aby sme vedeli odkiaľ naozaj vietor fúka.

1. Keď je vám zima, milovanie je náročnejšie
Ak ste zimomravá, predpoklady, že dosiahnete orgazmus v akomkoľvek veku, sú menšie. Riešenie je však jednoduché – natiahnite si ponožky. Telo sa prehreje, prekrví a vy si môžete užívať! A s tým, že to nie zrovna sexi, si hlavu nerobte. Hlavný je predsa pôžitok, nie? A váš chlap bude určite spokojný, keď vám bude dobre, aj za cenu, že nebudete mať nahé chodidlá.

2. Keď kamarátky hovoria o tom, ako často to robia, kde všade to robia, čo všetko skúsili...
...buďte v pohode a deľte dvomi. Väčšinu z toho, čo počujete, si vymýšľajú. A to isté platí aj o mužoch, ale to už asi nemusíme ani pripomínať, však?

3. Plánovaný sex je dobrá vec na reštart vášho intímneho života
Ak ste dospeli do štádia, že sa milujete len na výročie Nežnej revolúcie a po jeho narodeninovej oslave, dajte si nové pravidlá. Najskôr sa dohodnite, že sa budete milovať vždy, keď bude v dátume číslica 5, potom sa rozhodnite pre nejaký deň v týždni a nakoniec budete takí nakopnutí, že to pôjde spontánne. Uvidíte, bude to aj zábava, aj vzrušenie. Rozhodne nevzdávajte pravidelné milovanie, nech máte aj 60 plus!

4. Ak sa dobre bozkáva, je to skvelé znamenie!
Pokiaľ vás to baví už pri bozkoch, je veľký predpoklad, že si sadnete aj v pokračovaní.

5. Orgazmus nie je jedinou výhrou
Veľa mužov je smutných a sklamaných, keď žena pri sexe s nimi nedosiahne orgazmus a považujú to za svoje zlyhanie. Len o tom máloktorí z nich hovoria nahlas. Nie je to teda tak, ako si často myslíme, že im ide len o ich vlastné potreby. V skutočnosti z toho až tak smutní byť ale nemusia. Väčšina žien je toho názoru, že si sex vedia užiť aj bez toho, aby mal na ich strane fyzické vyvrcholenie. 

6. To, čo vypijeme alebo zjeme pred sexom dokáže ovplyvniť jeho kvalitu 
Je to naozaj tak! Tučné a mastné jedlá môžu negatívne ovplyvniť kvalitu vášho sexuálneho prežívania. Preto radšej voľte nízkotučné potraviny a nápoje s čo najmenším obsahom cholesterolu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 01:00