profimedia
StoryEditor

Október im prinesie najmä úspech. Štyri znamenia horoskopu zažijú tú najlepšiu jeseň

27.09.2021, 06:30
Životný štýl
Jeseň je už v plnom prúde - a s ňou očakávania toho, čo koniec roka prinesie. Zdá sa, že pre niektorých z nás, to bude práve najšťastnejšie obdobie.

Býk

Následujúce obdobie je ako stvorené na rozvíjanie vašej kreativity. Budete pre to však musieť niečo urobiť - a tak sa neľakajte toho, ak vás čaká kopec práce. Práve tá totiž nakopne vášho kreatívneho ducha a dosiahnete úspechov, o akých sa vám tohto roku ani len nezdalo. Vraví sa však, že bez práce nie sú koláče. Vo vašom prípade je to najmä v tomto období o čosi viac pravda, a tak na to myslite, keď sa budete chcieť vzdať alebo vás bude premáhať až príliš veľká lenivosť. Verte hviezdam, výsledok vás skutočne prekvapí!

Rak

Október bude pre Rakov mimoriadne úspešný najmä v práci. Všetko sa konečne dostane pod kontrolu a môžete čakať zaujímavé finančné hodnotenie a dokonca aj oddych, po ktorom už dlhší čas túžite. Veľmi dobre na tom budete aj so zdravím - situáciu však nepodceňujte a pravidelne si doprajte čo najväčšiu dennú dávku vitamínov. Nechcete predsa, aby vám toto pokojné a šťastné obdobie prekazili jesenné choroby.

Lev

Jeseň bude pre vás plná šťastia. Buďte otvorení všetkým možnostiam - všetko, čo do vášho života v najbližších týždňoch príde, má obrovský potenciál zmeniť váš život viditeľne k lepšiemu. Nemusíte sa báť ani starých problémov, ktoré na vás z času na čas vyskočia. Všetko sa vyrieši bez toho, aby ste sa o to sami viditeľne snažili. Hviezdy ukazujú, že sa môžete naozaj v októbri tešiť, všetko negatívne vás totiž bude ako zázrakom obchádzať.

Škorpión

Napriek tomu, že toto obdobie považujete skôr za depresívne ako šťastné, tohto roku si ho užijete. Okrem toho, že sa zázračne prestanete trápiť nad maličkosťami a viditeľne sa zmenší aj vaša úroveň každodenného stresu, je veľká pravdepodobnosť, že nezadaní Škorpióni môžu stretnúť budúceho partnera. Ak ste vo vzťahu, tešte sa na pokojné obdobie, ktoré si budete po tom náročnom doslova vychutnávať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:41