Instagram/nc_swap
StoryEditor

Milujete rozprávku Frozen? Tak sa tešte na jej pokračovanie, ktoré ale bude mať ťažkú úlohu!

24.06.2017, 10:00
Životný štýl
Frozen, čiže Ľadové kráľovstvo je rozprávka, ktorá ovplyvnila mnoho detí, najmä malých dievčatiek, ale chladné nenechala ani dospelé ženy. Zrejme preto sa v štúdiu Walt Disney rozhodli, že pokračovanie bude dobrý ťah...A súperiť bude s pokračovaním veľkolepej, zatiaľ najúspešnejšej rozprávky na svete Leví kráľ...

Ľadové kráľovstvo je príbeh inšpirovaný rozprávkou jedinečného Hansa Christiana – Andersena – Snehová kráľovná. Podstata príbehu, kde dobro víťazí, len cesta k nemu je náročná, je teda ponechaná. A keďže sa produkcie ujalo štúdio Walt Disney Animation Studios, vznikol filmový trhák. Frozen je americký hudobný fantastický film z roku 2013 vydaný prostredníctvom Walt Disney Pictures a na celom svete zanechal neuveriteľný úspech. Jeho pokračovanie je plánované na 27. novembra 2019.

Je Elsa vzorom iba pre malé dievčatká?

Po premiére v kinách a potom opäť po televíznom odvysielaní Frozen sa dievčatá snáď o ničom ani nebavili. Za hlavnú hrdinku, krásnu Elsu sa prezliekali na karneval, túžili po ľadovo modrých šatách a česali si vlasy do vrkoča. Máme dokonca podozrenie, že aj „strieborné“, respektíve sivé vlasy u dospelých žien začali byť v móde kvôli tejto rozprávke. Čarovná súhra dobra a „nechceného“ zla, ktorú táto hrdinka predstavuje totiž nenechala chladnou ani nejednu dospelú ženu.

Štúdio Walt Disney sa preto rozhodlo, že v magický predvianočný čas uvedie v roku 2019 jej pokračovanie. Môžeme sa opäť tešiť na všetky pôvodné postavy a nemenia sa ani režiséri, čo je predzvesťou minimálne tak veľkého úspechu, ako zaznamenala prvá premiéra. Je v tom však malý háčik...O čosi skôr totiž pod produkčnou genialitou Disneyho prichádza na scénu naozaj veľká bomba! Vracia sa jedna z najúspešnejších rozprávok na svete vôbec. Dokáže s ňou Frozen súperiť a vyrovnať sa jej? Rozhodne to nebude ľahká úloha...

Disney vie, čo robí

Oproti konkurencii vydáva štúdio Walt Disney o polovicu menej filmov, tie však rozhodne stoja za to. Ešte pred premiérovou pokračovania Frozen má prísť na scénu nový Leví kráľ.

Áno, presne ten Leví kráľ, ktorého si možno ešte aj vy pamätáte zo svojich detských čias, keď vás do kina vzali rodičia. A rozhodne nie ste jediná. Film totiž zarobil neuveriteľných 700-miliónov dolárov. Premiéru mal 15. júna 1994 a tvorcovia jeho „dvojky“ sa rozhodli premiéru spustiť 19. júla 2019, o neuveriteľných 25 rokov. Neočakáva sa samozrejme nič iné, ako vysoká kvalita a minimálne miliarda zarobených dolárov, pretože podobne ako u rozprávky Frozen, avšak v tomto prípade viac menej z nostalgie, rozhodne chladných nezanechá návrat Levieho kráľa aj mnoho dospelých. Disney jednoducho vie, čo robí. Vsádza na istotu, ale môžeme mu byť vďační...Vďační za to, že aj dnešným deťom prináša takéto unikáty!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:10