Zariaďte si domácnosť podľa Feng Shui, získate harmonický domov.Shutterstock
StoryEditor

Na detailoch záleží: Dosiahnite v domácnosti harmóniu vďaka Feng Shui

09.10.2024, 08:00
Životný štýl

Domov je miesto, kde sa chcete cítiť príjemne a bezpečne. Je to priestor, ktorý vám má poskytnúť bezpečie. Chaos do neho môžete vniesť pomerne jednoducho. Stačí pár nevhodných doplnkov, zlé usporiadanie nábytku či prerozdelenie izieb v domácnosti a harmónia, o ktorej každý túži je fuč.

Kuchyňa

Pozitívnu energiu do vašej kuchyne vnesiete v prvom rade tým, že ju budete pravidelne používať a variť v nej. Symbolom energie je sporák. Ten by mal byť vždy čistý a funkčný. Bylinky, čerstvé ovocie či zelenina by vám tiež na tomto mieste nemali chýbať. Výraznejšie doplnky či farby podporia chuť k jedlu. Majte potraviny ako aj kuchynské nádoby zorganizované a udržujte v kuchyni poriadok. Vďaka tomu v nej bude vždy pozitívna energia. 

Chodba

Chodba nie je ani zďaleka taká nepodstatná, ako by sa mohlo zdať. Práve naopak. Je to vstup do vašej domácnosti a prvá miestnosť, v ktorej sa ocitnete. Aj tu by mal prevládať poriadok. Pokojne do chodby umiestnite aj rastliny, ktoré sú nenáročné na starostlivosť. Spríjemnia a zútulnia tento priestor. Zrkadlo pre správne prúdenie energie umiestnite vedľa dverí. Veci, ktoré nosíte len sporadicky odložte do skríň a v chodbe si nechajte len to, čo pravidelne nosíte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. október 2024 08:02