Svetovo uznávaný, Michelinský šéfkuchár - Enrico Bartolini​.​archív
StoryEditor

Chystá sa výnimočné podujatie pre všetkých gurmánov a nadšencov gastronómie. Na Slovensko zavíta MEGA hviezda

30.09.2024, 14:30
Životný štýl

Patríte k tým čo sa neustále zlepšujú v kuchyni, radi varíte, čerpáte nové inšpirácie a sledujete na sociálnych sieťach špičkových kuchárov? Teraz máte najlepšiu príležitosť vidieť v akcii oceňovaného kuchára Michelinovkej hviezdy, čo je už dlhé roky symbolom kvality reštaurácie a vysokej kvality šéfkuchára. V Kaštieii Pálffy vo Svätom Jure môžete čoskoro zažiť stretnutie 13-hviezdičkového michelinského šéfkuchára Enrica Bartoliniho (44).

Ministerstvo cestovného ruchu a športu Slovenskej Republiky a spoločnosť Mafra Slovakia vás srdečne pozývajú na jedinečné stretnutie so svetoznámym 13-hviezdičkovým michelinským šéfkuchárom Enricom Bartolinim. Podujatie sa uskutoční 21. októbra 2024 v nádhernom prostredí Kaštieľa Pálffy vo Svätom Jure.

Svetovo uznávaný kuchár Enrico Bartolini pre vás pripravuje výnimočný kulinársky zážitok!

Po absolvovaní profesionálneho hotelového inštitútu v Montecatini Terme a skúsenostiach v reštaurácii svojho strýka v Pistoii odišiel Bartolini do Paríža a následne do Londýna, kde pracoval v kuchyniach šéfkuchárov Paola Petriniho a Marka Pagea. Po návrate do Talianska absolvoval tréningový kurz spolu so šéfkuchárom Massimilianom Alajmom.

4 hviezdičky jedným ťahom

Na konci roka 2016 je jediným šéfkuchárom v histórii sprievodcu Michelin, ktorý získal 4 hviezdičky naraz. Ďalšie Michelinovské hviezdičky pozbieral v roku 2019, 2020 a aj 2021. Predstavte si, že jeho dobroty a rady môžete už budúci mesiac zažiť kúsok od Bratislavy.

Hviezdy gastra pokope 

Toto výnimočné podujatie ponúka inšpiratívne diskusie o súčasných trendoch v kulinárskom umení a perspektívach gastronómie a cestovného ruchu na Slovensku. Medzi účastníkmi budú aj pán minister Dušan Keketi, pán štátny tajomník Marek Harbuľák, pani generálna riaditeľka Slovakia Travel Ivana Vala Mgátová a pán prezident Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov, Vojto Artz, ktorí sa podelia o svoje odborné skúsenosti a vízie.

Zúčastnite sa a využite túto príležitosť na nadviazanie nových kontaktov, výmenu skúseností a stretnutia s lídrami v oblasti gastronómie a cestovného ruchu na Slovensku.

Tešíme sa na vašu účasť!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. september 2024 14:32