Vypadávanie vlasov trápi mnoho žien, najmä na jeseň.Archív/ Mafra
StoryEditor

Jeseň je za dverami, zmeny čakajú aj naše vlasy. Prečo nám padajú a ktoré účesy budú najviac trendy?

04.09.2024, 07:00
Životný štýl

Leto je za nami a my sa postupne pripravujeme na ďalšie obdobie, na jeseň. Tá však so sebou prináša aj niekoľko úskalí. Jedným z nich sú napríklad naše vlasy, ktoré v tomto období prechádzajú niekoľkými zmenami. Prejavom môže byť napríklad ich výraznejšie padanie. Ak aj vy bojujete s týmto problémom, nepanikárte. Je to prirodzené a úplne bežné. Na druhej strane, ak cítite, že potrebujete zmenu, jeseň je ideálnou príležitosťou. Ak chcete kráčať v duchu doby, inšpirujte sa týmito trendmi. Verte mi, zaručia vám úspech!

Čo tak novinka, Motýlí strih?

Počas tejto jesene si na svoje príde naozaj každý. Ďalším populárnym účesom totižto budú dlhé vlasy, avšak ozvláštnené o netradičný strih. Hovoríme o takzvanom Butterfly cut, motýľom strihu. Ide o dlhé vlasy, ktoré sú prestrihané do viacerých úrovní ich dĺžky. Vytvorí sa tak viacero prameňov, ktoré sa jemne odvracajú od našej tváre a vytvárajú tak tvar motýlích krídel. Pomocou takýchto prestrihov vytvoria na vlasoch dokonalý objem. Jemne taktiež vyzdvihnú črty dámskej tváre. Okrem toho, že budete moderné, rozhodne budete aj príťažlivé a upravené.

image

Ak máte radi dlhé vlasy, motýlí strih je pre vás ideálny.

IG/ Que Colour

Ak váhate, či ísť do zmeny práve teraz alebo ešte počkať, odpoveď je rozhodne áno. Jeseň je pre zmenu ideálna. A ak náhodou s novými vlasmi nebudete spokojné, nezúfajte. V tomto ročnom období je viac než vítané doplniť váš imidž o pokrývky hlavy. A tým pádom je problém vyriešený.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 18:40