Tanec je prejavom lásky, skúste ho zaznamenať.IG/ Explorerssaurus
StoryEditor

Ako na dokonalé fotky s frajerom? Skúste tieto pózy, pristanú všetkým zamilovaným!

07.08.2024, 13:00
Životný štýl

S letom prichádzajú dovolenky, výlety a zaslúžený oddych. A s nimi aj fotenie, vďaka ktorému si spomienky môžeme perfektne uchovať. My ženy chceme mať zo všetkých miest pekné zábery. Ak nás má kto fotiť, tak máme vyhraté! Ak chcete na sociálnych sieťach zožať úspech a pochváliť sa aj peknými zábermi so svojimi polovičkami, tieto rady sú pre vás. Namiesto klasických póz zaraďte tieto. Verte mi, budú mať úspech!

V momente, keď sa nahodíme do sexi outfitu a urobíme si perfektný makeup, je pre nás radosť pred kamerou pózovať. Naši partneri však takýto pocit zažívajú o niečo menej často. Väčšina z nich asi vôbec. Niekedy môže byť celkom náročné vytvoriť spoločnú fotku, s ktorou budete obaja spokojní. Ale verte mi, nič nie je nemožné. Stačí zapojiť kreativitu, skúsiť nové veci a tadá! Dokonalé letné fotky sú na svete.

Čelá k sebe

Začíname starou dobrou klasikou, jemné dotknutie vašich čiel. Touto milou pózou nič nepokazíte. Srší z nej obrovská láska a nežnosť, ktorú na svojom instagrame rozhodnete chcete mať. Vyskúšajte variantu s pohľadom upretým do očí, alebo ich na sekundu zatvorte. Kreativite sa medze nekladú, tento krát je to len a len na vás.

image

Dotyk vašimi čelami je zaručene skvelou pózou.

Dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:11