Na Slovensku máme mnoho miest, na ktorých stojí za to urobiť si fotku.IG/ Spissky hrad
StoryEditor

Túžite po dokonalých INSTA fotkách? Tieto miesta zaručene nesklamú a sú na Slovensku

08.07.2024, 07:00
Životný štýl

Nebudeme si klamať, keď ideme na dovolenku, tešíme sa hlavne na fotky. Na dokonale fotogenické miesta, na ktorých sa môžeme do telefónov usmievať v našich obľúbených pózach. Ak sa nám podarí nájsť niekoho, kto nás bude fotiť, máme vyhraté! Už stačí vybrať len ideálne miesto, na ktorom zažiarime za každých okolností. A na Slovensku ich máme skutočne dosť.

Na chvíľu sa zmenšíte

Ďalším miestom, ktoré sa zaručene bude hodiť na váš instagram, je  Lavička stavaná pre obrov. Volá sa Gardeon a nachádza sa v Kláštore pod Znievom v okrese Martin. Je zhotovená z veľkých drevených hranolov – váži viac ako 3 000 kilogramov, dlhá je viac ako 5 metrov a má výšku 3 metre! Pri takejto pamiatke sa budete cítiť naozaj malý! A to môže lahodiť práve fotkám. Či už snímku urobíte zospodu alebo vám postačí záber fantastického výhľadu, oboje bude vyzerať skvelo.

image

Pri tejto lavičke sa na chvíľu akoby zmenšíte.

IG/ Dobrodruzstvi na cestach

Tak čo, už ste sa rozhodli ktorým miestom okoreníte svoje sociálne siete? V našej krajine ich je neúrekom, je len na vás, ktoré si získajú vaše srdcia.  Samozrejme, nezabúdajte na úsmev a pekný outfit, ten môže len pomôcť. No a hlavne, na dobrého a trpezlivého fotografa!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. september 2024 14:19