V dave fanúikov sa niečo stratí, niečo nie.
StoryEditor

Fanúšik si na futbalovom zápase šňupol do nosa. Šokujúce VIDEO priamo z davu

03.07.2024, 11:45
Životný štýl

Zahraničná televízia Newcastle náhodne natáčala na futbalovom zápase dobre sa baviaci dav fanúšikov. Záber však odhalil niečo nečakané. Keďže išlo o živý prenos zrejme sa tomu nedalo zabrániť. Mnohí pri televízii zrejme ostali v šoku.

Aktuálne Majstrovstvá sveta vo futbale priniesli už niekoľko nepríjemných káuz. Jedna z nich bola odhalenie pravdepodobne nevery zahraničného moderátora, ktorý je manžel známej chorvátskej atlétky Blanky Vlašičovej. Zatiaľ čo atlétka sa doma starala o syna, manžel mal v Nemecku v posteli neznámu ženu. Pripojil sa z hotelovej izby na komentovanie situácie no v prenose bolo za ním jasne vidieť na posteli ženské nohy. Keď si moderátor Ruben Van Gucht v dolnom okraji obrazovky všimol čo sa deje snažil sa túto časť počas prenosu rýchlo zakryť hrnčekom. Lenže už bolo neskoro.

Aktuálne po internete koluje ďalšie video. Tmavovlasý fanúšik sa v dave posilňuje neznámou látkou ktorú si aplikuje do nosa. Ponúkol aj svojho kamaráta. Zvyšky z aplikátora následne olízol a v dobrej nálade sa bavili.

POZRITE SI VIDEO, ČO SI O TOM MYSLÍTE?   

 

 

ANKETA
Zdá sa vám, že ide o omamnú látku?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. júl 2024 12:14