Desiata
Na desiatu si dajte 100 – 200 gramov ľubovoľného ovocia, čo predstavuje asi jeden banán, väčšie jablko, jednu nektárinku či hrsť jahôd. Ak máte chuť na jogurt, pokojne opäť siahnite po takom, ktorý je bohatý na bielkoviny a doplňte ho o pár jahôd, malín či čučoriedok.
Obed
Obed by mal tvoriť 150 gramov zdravých bielkovín v podobe rýb, mäsa, prípadne tofu či strukovín. Tento týždeň vynechajte zo svojho jedálnička syry a iné potraviny, ktoré obsahujú množstvo tuku. Nezabudnite na prílohu, ktorá by mala mať okolo 100 gramov. Pohánka, kuskus, varené zemiaky, naturálna ryža, ale aj plátok ražného či celozrnného pečiva. To všetko je povolené. A dôležitou súčasťou taniera je aj zelenina a to minimálne 200 gramov, pričom hlavnou zložkou by mali byť šalátové listy, mladý špenát či rukola, doplnené o paradajky, reďkovky či papriku a uhorku. Dresing si nechajte na inokedy.
Olovrant
Olovrant určite nevynechajte. Budete oveľa menej hladná a večer nebudete mať tendenciu vyjesť polovicu chladničky. Aj tu vám bude stačiť plátok chlebíka s kuracou, alebo morčacou šunkou, biely jogurt s ovocím, alebo samotné ovocie s niekoľkými kusmi orechov. Ideálny je grapefruite, jablko, hruška, alebo slivky.
Večera
Na večeru si dajte kuracie mäso so šalátom, prípadne tuniaka. Skvelé sú aj vajíčka so zeleninou či omeleta z dvoch vajec. Perfektne vás zasýti aj grilovaná zelenina, ktorú opäť doplníte o bielkovinu či už v podobe vajíčka, mäsa, alebo kúska ryby.