Samsung
StoryEditor

Zamilujte sa do technologickej elegancie s novinkami od Samsungu

13.11.2023, 00:00
Životný štýl

V súčasnej dobe, keď sa móda a technológia stále častejšie prelínajú, Samsung predstavuje produkty, ktoré definujú tento trend. S Galaxy ZFlip5 v ruke budete vždy online a aj v centre módneho diania. Hodinky Galaxy Watch6 neponúkajú len funkcionalitu špičkových smart hodiniek, ale aj možnosť prispôsobiť si ich tak, aby dokonale ladili s vaším outfitom. Galaxy Buds2 Pro už nie sú len obyčajné slúchadlá, sú odrazom vášho štýlu.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Samsung.

S novým Samsung Galaxy ZFlip5 budete štýlová kedykoľvek a kdekoľvek

Aj keď sa módne trendy každým rokom menia, jedna vec sa nemení – ženy a ich láska k malým a niekedy nie až tak veľmi praktickým kabelkám. Priestor v nich je často obmedzujúci, preto aj tak skončíte s mobilom v ruke, čo nie vždy ladí k outfitu, ktorý ste si zvolili. Spoločnosť Samsung má na tento problém riešenie. Telefón Samsung Galaxy ZFlip5, ktorý je ideálnou voľbou pre tie z vás, ktoré preferujú menšie dizajnové kúsky. Je skutočne praktický a vďaka jeho funkciám aj ideálny pre ženy. Príjemne vás prekvapí jeho vonkajší displej, Flex Window, ktorý je teraz až 4x väčší ako pri predchádzajúcej generácii, vďaka čomu si bez potreby otvorenia telefónu môžete rýchlo a pohodlne prečítať správy, upravovať fotografie alebo mať pod kontrolou hudbu, ktorú práve počúvate. Tie najdôležitejšie momenty v živote vám pomôže zachytiť špičkový fotoaparát, ktorého systém spracovania signálu (ISP) odstráni rušivý šum, ktorý škodí nočným záberom a zvýrazní detaily a farby. Vaše fotografie zo stretnutia s priateľkami tak už nebudú rozmazané či nezaostrené. Funkcia Super Steady zabezpečí, aby fotografie vyzerali vždy perfektne a Auto Framing sa postará o to, aby nikto dôležitý nebol mimo záber, čím sa rodinné fotografie posunú na ešte vyššiu úroveň.

image
Samsung

Ďalším veľkým plusom je aj digitálny 10-násobný zoom či režim Flex, vďaka ktorému si budete môcť urobiť selfie pod dokonalým uhlom a bez nutnosti použitia rúk. Okrem výkonnej batérie, praktických ovládacích prvkov a kvalitného fotoaparátu vás príjemne poteší aj možnosť prispôsobiteľného dizajnu vonkajšieho displeja – na výber sú štýlové rámčeky a mnoho typov ciferníkov, ktorých dizajn môžete prispôsobiť vášmu aktuálnemu outfitu či nálade. Dizajn ciferníkov sa môže dokonca úplne zhodovať s ciferníkmi nastavenými na hodinkách Samsung Galaxy Watch6. No čo určite oceníte je, že sa skutočne zmestí do každej kabelky a ešte vám v nej ostane miesto. Galaxy Z Flip5 sa predáva v zelenej, grafitovej, béžovej a fialovej farbe, v šedej farbe je exkluzívne k dispozícii v e-shope samsung.sk.

image
Samsung

Hodinky Samsung Galaxy Watch6 – inteligentný doplnok skutočne na každú príležitosť

Dnešný svet módy sa zameriava primárne na funkčnosť. Aj to je dôvod, prečo sa digitálne hodinky stali praktickým doplnkom, ktorý je veľmi ľahko kombinovateľný s akýmkoľvek outfitom. Dôkazom je aj novinka od spoločnosti Samsung, hodinky Galaxy Watch6, pri ktorých vás okrem špičkovej výbavy dostane aj ich jedinečné štýlové prevedenie, ktoré umožňuje prispôsobiť vzhľad aktuálnej nálade či oblečeniu. V rámci farieb si na svoje príde skutočne každá, dostupné sú v grafitovej, striebornej a zlatej farbe. Na výber je aj celý rad štýlových, interaktívnych a informáciami nabitých ciferníkov, vďaka ktorým využijete plochu displeja podľa svojho štýlu na maximum. Spomínané ciferníky ľahko nakombinujete s ktorýmkoľvek z množstva nových remienkov. Celkovo môžete dosiahnuť až 704 samostatných kombinácií. Ak pôjdete do fitka, tak určite nič nepokazíte so silikónovým remienkom, k elegantnejším outfitom do práce či na rodinnú oslavu môžete siahnuť po kožených alebo tých kovových, vďaka čomu premeníte svoje hodinky za pár sekúnd na šperk. Na ceste za vaším fyzicky „lepším ja“ vám pomôžu aj fitness funkcie prispôsobené na mieru, ako meranie zloženia tela (podiel a hmotnosť kostrového svalstva, údaje o bazálnom metabolizme či percento vody a tuku v tele). Ak vyhľadávate viac outdoorové športové aktivity, zídu sa vám vylepšené lokalizačné funkcie (GPX), v ich databáze totiž môžete hľadať odporúčané trasy. Funkcia Route Workout teraz k existujúcej turistike a jazde na bicykli pridáva beh a chôdzu. Počas prestávky od cvičenia môžete s priateľmi alebo s rodinou pomocou Samsung Galaxy Watch6 komunikovať prostredníctvom obľúbenej aplikácie WhatsApp a nemusíte pri tom vôbec vyťahovať telefón z vrecka.

image
MBFL!

Stalo sa vám už niekedy, že ste boli oblečená ako bohyňa, ale nebol pri vás nikto, kto by vás odfotil? S hodinkami Galaxy Watch6 to už nebude žiadny problém, keďže s nimi získate kontrolu aj nad ďalšími zariadeniami značky Samsung. Napríklad vylepšený ovládač fotoaparátu použijete ako diaľkovú spúšť pre spárovaný telefón Galaxy Z Flip5. Je možné nimi prepínať režimy, meniť uhly záberu a zoomovať. Takže vám jednoducho stačí položiť telefón, nastajlovať sa do správnej pózy a pomocou hodiniek sa stanete sama sebe dvorným fotografom. Hodinky si však môžete spárovať aj s ďalšími produktami značky Samsung. Na televízore Samsung Smart TV alebo tablete Galaxy Tab S9 si viete zobraziť údaje o tréningu, pomocou funkcie Auto Switch môžete automaticky prepínať pripojenie slúchadiel Galaxy Buds2 Pro a ich asi najlepšou vlastnosťou je funkcia Find My Phone, pomocou ktorej nájdete ten večne stratený telefón už na jedno kliknutie.

image
Samsung

Počúvať hudbu môžete aj štýlovo

O tom, že je hudba neodmysliteľnou súčasťou každého dňa vieme. Počúvame ju pri varení, upratovaní, či pri chystaní sa von. Lenže hudba nás často sprevádza aj mimo domu, na ceste do práce či pri cvičení. Slúchadlá sa preto stávajú neodmysliteľnou súčasťou nášho každodenného života, a teda aj neodmysliteľnou súčasťou looku a outfitu, čo si uvedomuje aj spoločnosť Samsung, ktorá na trh priniesla novinku, Galaxy Buds2 Pro. Dostupné sú v troch farebných prevedeniach – bielej, grafitovej a jedinečnej fialovej. Všetky slúchadlá Galaxy Buds2 Pro prichádzajú v nadčasovom trendy dizajne a zodpovedajúcich puzdrách, aby sa naplno zladili s vaším jedinečným vkusom. Sú ľahšie a menšie, vďaka ich ergonomickému dizajnu sa budete počas ich nosenia cítiť oveľa komfortnejšie. Ich široko kompatibilný dizajn zaistí, že vaše slúchadlá budú vždy v bezpečí, nabité a ľahko prenosné. Nechajte sa uniesť hudbou, ktorú milujete a buďte štýlová s bezdrôtovými slúchadlami Samsung Galaxy Buds2 Pro.

image
MBFL!

Galaxy Buds2 Pro nielenže skvelo vyzerajú, taktiež skvelo znejú, a to práve vďaka inteligentnej funkcii 360° Audio. Každý hudobný zážitok s Galaxy Buds2 Pro je prispôsobený vašim potrebám. So šiestimi odlišnými možnosťami nastavenia ekvalizéra ľahko nájdete svoj perfektne vyladený zvuk, ktorý vás doslova pohltí. Vďaka 24-bitovému Hi-Fi zvuku teraz môžete počúvať hudbu tak, akoby vám ju hrali priamo do uší. Aktívne potlačenie hluku (ANC) je lepšie než kedykoľvek predtým a so systémom troch mikrofónov s vysokým SNR (pomer odstupu signálu k šumu) Galaxy Buds2 Pro eliminujú omnoho viac vonkajšieho hluku – dokonca aj takého jemného, ako je vietor. Zapnutím funkcie nahrávania 360° Audio zachytíte na svojich videách presnejší zvuk len s použitím svojho smartfónu a slúchadiel Galaxy Buds2 Pro. Pri sledovaní spomienok na videu tak budete mať pocit, akoby ste sa ocitli priamo uprostred spomienky. Novinka od Samsungu otvára svet zážitkov s perfektne vyváženým zvukom, jedinečným komfortom, funkciou potlačenia hluku a ľahkým pripojením k vášmu telefónu či hodinkám. Zjednodušené ovládanie a lepšia odozva vám umožnia ponoriť sa do zážitku počas cvičenia, hrania hier či džemovania do rytmu. A ak sa od svojich Galaxy Buds2 Pro príliš vzdialite, integrovaný alarm vám to oznámi – a váš telefón vám pošle upozornenie, aby ste ich náhodou niekde nezabudli.

image
Samsung
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 13:45