Najkrajší a najpraktickejší ženský diár na rok 2024.archív Mafra
StoryEditor

Motivačný diár od Evity 2024 je už v predaji. Toto v ňom nájdete!

04.10.2023, 13:24
Životný štýl

Najkrajší a najpraktickejší ženský diár na rok 2024! Nájdete v ňom motivačné citáty, sezónne recepty, Evitine rady do života, interaktívny zápisník s cieľmi, originálny horoskop. Má prehľadné radenie, dosť priestoru na vaše poznámky. Nechýba samozrejme menný kalendár.

Vyše dvesto strán v tvrdej väzbe. Nový motivačný kalendár od Evity na ďalší rok vám ponúka v malej forme veľký priestor na vaše poznámky s motivačnými komentármi. 

Diár z dielne Evity Twardzik vám nemôže chýbať.

Evita napísala svoju prvú knihu Všetko alebo nič v roku 2007. Príbeh Lindy, Vandy a Jakuba sa stal bestsellerom, po ktorom sú hladné čitateľky ešte aj dnes a jeho filmové spracovanie sa dočkalo najväčšej návštevnosti v slovenských kinách. Televízna premiéra filmu bola najsledovanejším programom roka. Ako šéfredaktorka sa aktívne venuje ženskému magazínu Evita, ktorý si udržiava  prvenstvo v predaji lifestylových mesačníkov, aj svojej talkšou v rádiu Expres -  Všetko, čo som chcela vedieť o...  Žije v Bratislave a spolu s manželom Pawlom vychovávajú päť detí - Lindu, Kláru, Filipa, Karolínu a Jakuba.

Objednať si ho môžete už dnes na stránke Evitovky.sk.

image

Najkrajší a najpraktickejší ženský diár na rok 2024.

archív Mafra
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 04:34