Samsung Galaxy Watch6Samsung
StoryEditor

Štýlový mutlitasking: Spoľahlivé zariadenia pre náročné úlohy

30.08.2023, 00:00
Životný štýl

Už desaťročia vedieme diskusie o tom, či ženy zvládajú prepínať medzi rôznymi úlohami rýchlejšie a efektívnejšie ako muži. Niektoré z nás si totiž schopnosť multitaskingu vycibrili na úctyhodný level. V živote vyhľadávame poriadok, systém, výkon a estetiku. A presne tieto atribúty zakomponovala spoločnosť Samsung do svojich nových zariadení, ktoré teraz prichádzajú v elegantnom a praktickom prevedení.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Samsung.

 

Denne musíme manažovať množstvo svojich aj rodinných aktivít, starostlivosť o domácnosť, svoju prácu a, povedzme si úprimne, to sme len na začiatku zoznamu. Ako to všetko ustáť, aby sme postupom času nezačali cítiť frustráciu? Prinášame vám zopár jednoduchých a praktických tipov.

image

Samsung Galaxy Z Fold5

Samsung

Nenechajte sa prekvapiť a držte život pevne vo svojich rukách

So skladacím telefónom Samsung Galaxy Z Fold5, ktorý prichádza s veľkým displejom a bohatým balíkom funkcií, vás už nič neprekvapí a na všetky aktivity budete s prehľadom pripravená. Vo svojej najnovšej verzii umožňuje vylepšená lišta Taskbar rýchlo prepínať medzi často používanými aplikáciami, pričom zobrazuje až štyri naposledy používané aplikácie. Tento smartfón je zároveň dokonalým parťákom na dovolenku či pracovné cesty, na ktorých trávite veľa času „v teréne“ – nielenže ho môžete posunúť deťom na zadné sedadlo, aby na širokom displeji sledovali svoje obľúbené rozprávky vo vysokej kvalite, ale vďaka veľkému displeju urobíte komfortne množstvo pracovných zadaní aj bez prístupu k notebooku či laptopu. Maximálny jas displeja má hodnotu 1 750 nitov, takže obraz bude dobre viditeľný aj na jasnom slnečnom svetle. Tenké a kompaktné pero S Pen (Fold) sa prakticky zmestí do každého vrecka a umožní vám jednoduchšie písanie poznámok či písanie v reálnom čase.

image

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung

Pre tie z vás, ktoré preferujú menšie dizajnové smartfóny je ideálnym pomocníkom telefón Samsung Galaxy Z Flip5. Bez potreby otvorenia telefónu si môžete rýchlo prečítať správy, upravovať fotografie alebo mať pod kontrolou hudbu, ktorú práve počúvate. Tie najdôležitejšie momenty v živote vám pomôže zachytiť špičkový fotoaparát, ktorý obsahuje aj obľúbené funkcie nočného fotografovania vhodného pri slabom osvetlení. Okrem výkonnej batérie, praktických ovládacích prvkov a kvalitného fotoaparátu vás príjemne poteší aj možnosť prispôsobiteľného dizajnu vonkajšieho displeja – na výber sú štýlové rámčeky a mnoho typov ciferníkov, ktorých dizajn môžete prispôsobiť vášmu aktuálnemu outfitu či nálade, pričom dizajn ciferníkov sa môže dokonca úplne zhodovať s ciferníkmi nastavenými na hodinkách Samsung Galaxy Watch6. Tomu sa hovorí tón v tóne!

image

Samsung Galaxy Watch6

Samsung

Preneste mobilný zážitok priamo na zápästie

V minulosti slúžili hodinky na kontrolu času, dnes môžu byť plnohodnotným pomocníkom práve pri multitaskingu. Vďaka neustálemu technologickému vývoju a inováciám, na ktorých si spoločnosť Samsung zakladá, prinášajú nové hodinky Samsung Galaxy Watch6 množstvo nových funkcií. Analyzujú vaše zdravie a celkový spánok, zásobujú vás personalizovanými tipmi a zároveň prenášajú mobilný zážitok priamo na vaše zápästie. Vybil sa vám telefón a nabíjačka nie je nablízku? Žiadny problém, kontaktujte svojich známych pomocou obľúbenej aplikácie WhatsApp priamo cez hodinky Samsung Galaxy Watch6. Neviete nájsť svoj telefón? Využite funkciu Find My Phone a hodinky vám šikovne prezradia, kde na mape sa nachádza. S týmito inteligentnými hodinkami môžete ovládať hudbu a prepojenie slúchadiel GalaxyBuds2 Pro k rôznym zariadeniam alebo ich nastaviť ako diaľkovú spúšť pre spárovaný telefón Samsung Galaxy Z Flip5. Prepínajte režimy, meňte uhol záberu či zoomujte. Kreativite sa medze nekladú. Hrajte sa s dizajnom, prispôsobujte si farby remienka a užívajte si všetky výhody, ktoré vám prináša toto harmonické prepojenie produktov značky Samsung.

image

Samsung Galaxy Watch6

Samsung

Manažujte domáce povinnosti na diaľku

Napriek tomu, že spravodlivejšia deľba práce v domácnosti je čoraz diskutovanejšou témou v spoločnosti, častejšie sú to práve ženy, ktoré na seba preberajú väčšinu domácich povinností. Aj v takomto prípade sa však dá nájsť jednoduché riešenie – stačí sa naladiť na správny ekosystém a prepojiť napríklad smartfón Samsung Galaxy Z Flip5 s ostatnými inteligentnými zariadeniami Samsung v domácnosti.

image

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung

Ráno jednoducho naložíte práčku Samsung a počas dňa sa rozhodnete, kedy pomocou aplikácie SmartThings spustíte pranie. Vďaka praktickým kamerám vo vnútri inteligentnej rúry Samsung zas môžete sledovať stav pripravovaného jedla a jediným dotykom rúru vypnúť. Rovnakým spôsobom je možné ovládať robotické vysávače Samsung, s ktorými môžete monitorovať aj svoju domácnosť počas svojej neprítomnosti. Je to jednoduché, však?

Využite potenciál inteligentných zariadení Samsung naplno. Viac informácií nájdete na stránke www.samsung.com/sk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 04:37