Svadba na festivale je novinka.
StoryEditor

Netradičná svadba? Na slovenskom festivale sa chce zosobášiť viac ako stovka párov

09.08.2023, 09:41
Životný štýl

Novomanželov podľa zákona z nich urobí zástupca mesta Trenčín, a keďže okolo sa bude práve konať hudobný festival, páry zažijú azda najväčšiu svadobnú párty! Prvú vlnu svadieb v rámci projektu Láskyplný piatoček už Kofola úspešne zorganizovala v júli na festivale Colors of Ostrava a o svadbu na festivale Grape bol ešte väčší záujem.

Kto povedal, že nevesta musí byť v bielom a svadba má byť v kostole či na radnici? Kofola búra stereotypy a pre šesť zamilovaných párov pripravuje naozajstnú svadbu na festivale Grape. Sviatočná atmosféra Kofokaplnky a hudba festivalu však budú tou správnou kulisou aj pre tých, čo si chcú obnoviť manželský sľub, skúsiť svadbu nanečisto alebo požiadať svoju polovičku o ruku.

„Láska je tu pre všetkých a v projekte Láskyplný piatoček sa snažíme ľudí inšpirovať, aby si urobili čas na seba a na svoju lásku. A svadba na festivale je vlastne ten najodvážnejší spôsob, ako to urobiť. Pretože keď ju miluješ, nie je čo riešiť,“ vysvetľuje Eva Stejskalová, manažérka značky Kofola, prečo zaľúbencom ponúkli priestor na spečatenie lásky priamo na festivale.

Už tento víkend sa stane výnimočný pre šesť dvojíc, ktoré sa rozhodli spečatiť svoju lásku oficiálnym manželským sľubom nielen v prítomnosti svojich najbližších, ale aj za prítomnosti tisícov účastníkov festivalu Grape a pri hudobnej kulise hviezd festivalu.

Párov, ktoré sa chceli na festivale oddať, však bolo oveľa viac. Na špeciálnej stránke www.laskyplnypiatocek.sk sa ich prihlásilo neuveriteľných takmer 150. Preto bude Kofokaplnka počas festivalu otvorená aj pre páry, ktoré by si chceli vyskúšať svadbu “nanečisto.”

Stačí do nej prísť v piatok alebo sobotu po tretej hodine, nasadiť si závoj, zobrať do ruky kvet a slávnostne vysloviť svoje áno. Vzhľadom k požiadavkám zákona bude tento manželský sľub neoficiálny, ale prečo by si zamilovaný pár nemohol svoju chvíľu poriadne užiť a roztočiť to vo víre festivalu? Festivalová svadba prestáva platiť s poslednou piesňou na Grape.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:42