Evita Ladies Weekend je vždy do detailov naplánovaný. Plný zábavy, športu a aj kvalitnej kuchyne.
StoryEditor

Evita Ladies Weekend bol víkend plný zážitkov a zábavy. Pozrite sa, ako to žilo!

22.06.2023, 13:48
Životný štýl

Skvelý Evita Ladies Weekend plný atraktívneho programu, cvičenia, prednášok no najmä relaxu prebehol v krásnom prostredí Vysokých Tatier. Svojim humorom obzváštnila večer herečka Zuzana Kubovčík Šebová a hity zaspieval Lukáš Adamec.

Leto je v plnom prúde a s ním prišla opäť možnosť dopriať si trochu času pre nás ženy. Ako už každoročne sme leto otvorili s Evita Ladies Weekendom, kde sme si oddýchli, zresetovali, ale aj sa zabavili a nabrali nové sily. Tentoraz nás pohostil krásny hotel Wellness Kontakt v srdci Vysokých Tatier v malebnej obci Stará Lesná. Na uvítanie nás čakal skvelý miešaný drink plný ovocia, ku ktorému nesmel chýbať ani darček. Nadupaný víkend tak odštartoval energický Lukáš Adamec, ktorý nás roztancoval a postaral sa o poriadnu dávku zábavy. Sobotné ráno patrilo charizmatickej Vivien z Riverpark Dance School, kde sme si po rannej rozcvičke aj zavrteli bokmi.

Dobre naladené do nového dňa sme mali možnosť vypočuť si zakladateľku značky Kvitok® Ing. Martinu Dudovú, PhD., ktorá nám predstavila svoju prírodnú kozmetiku a potešila nás beauty darčekom. V oblasti zdravia sa dámy oboznámili s laboratórnou diagnostikou, ktorú na Slovensku poskytuje spoločnosť Unilabs. Po takto príjemne strávenom doobedí nás čakal šéfkuchár hotela s obedom vo forme parádnej grilovačky, pri ktorej nám prialo krásne slnečné počasie. Poobedie bolo venované povinnému oddychu či už vo wellnesse na masáži, v bazéne alebo pri objavovaní okolitej krásy prírody.

Zrelaxované a po dobrej večeri sme sa porozprávali a zasmiali s hostkou Zuzanou Kubovčíkovou a nesmela chýbať ani tombola s hodnotnými cenami značky Coccinelle, CCC a HYUNDAI. Celý víkend nás sprevádzal vtipný a sympatický Vlado Varecha a samozrejmosťou bol aj DJ, ktorý sa postaral o poriadnu diskotéku. Babský víkend zavŕšila v nedeľu opäť Vivien so svojím latino rytmom a chutné bohaté raňajky. Veríme, že sa našim Evita ladies páčilo a opäť sa uvidíme na ďalšom spoločnom víkende v roku 2024.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 13:10