ASUS Zenbook 14 OLED
StoryEditor

Technická vychytávka pre náročné. Ocenia ju všetky ženy, ktoré nevedia, kde im hlava stojí

28.03.2023, 00:00
Životný štýl

Poznáte to! V jednej ruke dieťa, v druhej nákup a ešte notebook v taške, aby ste si vždy a všade mohli splniť pracovné povinnosti. V takomto rýchlom tempe oceníte najmä vysokú výdrž a kompaktnosť nového notebooku a buďme k sebe úprimné, my ženy chceme popri maximálnom výkone aj pekný dizajn. Toto všetko spĺňa nový Zenbook od značky ASUS.

image
Katarína Kincelová

Prenosný počítač je v dnešnej dobe rovnako dôležitý ako telefón. Iba ťažko si už vieme bez neho predstaviť každodennú pracovnú rutinu. Tak ako na mobil máme aj na tento technický zázrak už vyššie nároky ako kedysi. Väčšina pracujúcich ľudí je dnes v neustálom behu a čo majú povedať ešte pracujúce mamičky!

image
Katarína Kincelová

Čo skôr!

Dobre to poznáme. Neviete kam skôr a počas dňa sa nezastavíte. Ráno skontrolovať email, odpísať na urgentné správy, naplánovať si stretnutia a všetko čo musíme nevyhnutne počas dňa stihnúť. Popritom treba zabezpečiť domácnosť, rýchlo ísť s deťmi na ihrisko, do škôlky alebo detského centra. „Ó nie, ráno som si zabudla nabiť telefón!“ Našťastie, výkonný notebook vás vždy zachráni. K tomu všetkému sa vám nechce nosiť v taške ťažké a masívne haraburdy. Preto musí byť počítač určite ľahký, mať praktické rozmery a priznajme si, chceme sa pozerať na peknú vecičku. Všetky tieto atribúty spĺňa nový Zenbook. Testovali sme ho v redakcii.

image
Katarína Kincelová

Naša kolegyňa Laura s notebookom a so svojimi deťmi - malým synom a školopovinnou dcérou - prežila celý pracovný týždeň. Od rána, keď sa dala do pohybu, až do večera mala k dispozícii nový ASUS Zenbook 14 OLED.

Termíny sú termíny a Laura je vorkoholička, takže si notebook otvorila častokrát aj večer a dokončovala všetko to, čo nestíhala počas pracovnej doby. Veď predsa ani domácnosť nepočká! Po príchode z práce/ ihriska/ krúžkov je potrebné venovať sa deťom, variť, upratovať...

image
Laura Hryhoryeuová

Čo je dôležité pri práci z domu popri malých deťoch?

ASUS Zenbook 14 OLED „Je ľahký, nehlučný - nezobudí spiace dieťa. To bola pre mňa veľká pridaná hodnota," opísala svoju skúsenosť. „Má nastaviteľný displej, svietiaci touch pad, ktorý jednoducho prepnete na číselný (number pad) a veľmi rýchlo prepočítate, čo potrebujete. Výkonná batéria, vydrží aj keď notebook popri hre s deťmi zabudnete vypnúť. Má pamäť, do ktorej sa vmestí neskutočné množstvo fotiek vašich ratolestí, ale aj veľa dát od kolegov, čo nie sú na homeofficoch," vymenovala nám výhody, ktoré ju očarili. Počítač má podľa jej slov navyše skvelý a elegantný dizajn: „Je kompaktný, rýchly, tenký a zmestí sa do elegantnej kabelky aj do ruksaku," zhrnula s úsmevom Laura, ktorý si potrpí aj na módne záležitosti.

image
Katarína Kincelová

Laura testovala Zenbook doma, na detskom ihrisku, v rodinnom centre a v priestoroch základnej umeleckej školy.

Článok bol vytvorený v spolupráci so spoločnosťou ASUS.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 10:34