Vďaka virtuálne realite si užijete poriadnu zábavu.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte originálny darček na Valentína? Darujte zážitok na ktorý vaša láska len tak nezabudne

13.02.2023, 15:00
Životný štýl

Sviatok zamilovaných vám dáva príležitosť obdarovať tých, ktorých máte radi originálnym darčekom. Ak nemáte žiadny nápad na materiálny darček, alebo nie ste jeho priaznivcom, obdarujte svoju polovičku zážitkom. Užijete si spoločný čas a zažite neopakovateľné chvíle, na ktoré budete ešte dlho spomínať. Pokiaľ je váš partner akčný typ, bude to trefa do čierneho.

Wellness a masáž

Romantiku môžete zažiť aj vo wellnesse. Spoločné chvíle v príjemnom prostredí vám obom prospejú. Navyše budú tieto chvíle plné intimity, ktorú ako pár určite oceníte. A po saune si doprajte spoločnú partnerskú masáž, ktorá zmierni napätie, stres a budete po nej ako znovuzrodení.

image

Čas vo wellness je plné intimity.

pexels

Kurz varenia

Radi spoločne trávite čas v kuchyni pri príprave dobrého jedla? Čo tak sa naučiť vaše obľúbené špeciality talianskej či ázijskej kuchyne? Stavte na školu varenia. Nie len že sa popri tom zabavíte, ale na záver si vo vzájomnej spoločnosti vychutnáte skvelé jedlo.

image

Máte doma gurmána? Podarujte mu školu varenia.

dreamstime

Maľujte

Chcete zážitok z ktorého vám zostane aj nejaká pamiatka? Potom by ste si mali zájsť na kurz maľovania. Možno v sebe nájdete skrytý talent. Počas kurzu si vychutnáte nie len vzájomnú prítomnosť, ale tiež dobré víno či občerstvenie. Spomienku v podobe obrazu si následne odnesiete domov a bude vám ešte dlho pripomínať tento príjemný deň plný lásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 20:34