Milka
StoryEditor

Ako prejaviť jemnosť, akú si naši blízki zaslúžia?

07.02.2023, 00:00
Životný štýl

Podeľte sa s nami o príbeh jemnosti a vyhrajte balíček čokolád Milka.

Radosť, dôvera, očakávania – to sú primárne ľudské emócie. Ich kombináciou sa vytvárajú citové vzťahy a najdôležitejšia je láska. Zaľúbenosť: pocit, že sme milovaní nás napĺňa prirodzeným šťastím, preto máme tendenciu udržať si ho čo najdlhšie. Trvácnosť a súdržnosť vo vzťahu závisia od maličkostí, preto na ne nesmieme zabúdať. Obdarovať blízkeho drobnosťou, čokoládou či večerou povie viac, ako more krásnych slov. Ruku na srdce. Preukazujete jemnosť v každodennom živote, alebo na tieto gestá zabúdate?

Najmä počas zdĺhavých zimných večerov, ale aj celých chladných februárových dní sa nám žiada teplých slov a nežnosti. Buďme však sami priateľskí a láskaví, snažme sa spĺňať očakávania ostatných a za dobrodušnosť budeme odmenení. Ako však prejaviť jemnosť, akú si naši blízki zaslúžia?

Poznáme to všetci. Chceme dať v partnerstve, manželstve či priateľstve najavo, že naše city sú hlboké a úprimné. Niekedy slová nestačia a túžime pozornosť vyjadriť láskavejším a jemnejším spôsobom. Premýšľame, ako milovaného človeka potešiť. Len tak, nezištne, lebo nám na ňom záleží. Často sa totiž stáva, že milovanej osobe pod tlakom rýchleho tempa a každodenných všedných povinností zabúdame prejavovať náklonnosť a nehu, hoci práve vďaka nim je náš život pestrý a naplnený.

Niekedy chceme potešiť aj známych

Skúsme sa zamyslieť nad momentmi, odohrávajúcimi sa v našom každodennom živote a predstavme si situácie, keď nám niekto v okolí nezištne pomohol. Jeho drobná pomoc je pre nás veľkým prínosom, ale možno ju nedoceníme tak, ako by sme mali. Vyvenčil vám známy psíka, keď ste boli chorí? Pomohol vám niekedy kolega v práci s novým účtovným systémom, s ktorým sa vám dlho nedarilo zžiť? Denne sa stávame svedkami dobrých skutkov, no niekedy zabúdame, akú majú hodnotu. Berieme ich ako samozrejmosť a nezištnú pomoc nedoceníme. Spoločne so značkou Milka sme sa rozhodli zamerať práve na tieto zdanlivo obyčajné momenty a príbehy bežného života, kedy by si človek za svoju ochotu zaslúžil nielen poďakovanie, ale aj malú pozornosť napríklad v podobe jemnej čokolády Milka. Lahodné potešenie zahreje pri srdci aj tých najväčších silákov. Podarovať čokoládu je jedným z najmilších prejavov priazne.

image
Milka

Fialová kravička vždy vyčaruje úsmev na tvári

Milka prichádza s novou receptúrou a ponúka tú najjemnejšiu čokoládu všetkých čias. Čokoládová formula obsahuje 33% kakaa, čo zvyšuje jej čokoládovú chuť a arómu. Nový je aj tvar samotnej čokolády Milky – zaoblený a so zvýšeným profilom. Kocka čokolády sa tak priamo rozplýva na jazyku. Poslednou novinkou, s ktorou prichádza Milka 100 g je úplne nový, limitovaný obal! Ikonická fialová farba zostala zachovaná, ale milým prekvapením sú graficky spracované štyri kocky čokolády s rytinou loga Milka a kravičky Lili na obale čokolády a popis v slovenskom jazyku.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 06:59