Adventný kalendár poteší nielen deti, ale aj mužov.dreamstime
StoryEditor

Prekvapte vášho partnera adventným kalendárom. Dobré jedlo, deň nič nerobenia, ale aj sexy hry v ňom vyvolajú tú správnu vianočnú náladu

26.11.2022, 10:00
Životný štýl

Chcete vášho partnera prekvapiť ešte pred Vianocami? Pripravte mu adventný kalendár plný prekvapení s ktorými ani náhodou neráta. Buďte kreatívna a spríjemnite si predvianočný čas spoločnou večerou, sexy hrami, alebo mu len doprajte dobre vychladené pivo.

Ak si myslíte, že adventný kalendár ocenia len deti, nie ste ďaleko od pravdy. Ale v každom mužovi predsa je kus dieťaťa. Tak poďme na to. Tu je pár tipov, ktoré vaša polovička iste ocení. A nielen on.

Tekuté prekvapenia

Dopriať mužovi dobre vychladené pivko, alebo kvalitný alkohol, je vždy dobrý nápad. Váš partner sa určite bude tešiť už len tomu, že si ho môže dopriať bez výčitiek a dokonca s vašim sto percentným súhlasom. No nemusí ísť vždy len o alkohol. Ak je fanúšikom kvalitných čajov či kávy, aj tie môžu byť súčasťou adventného kalendára. Dvadsaťštyri políčok musíte predsa niečím zaplniť, tak nápadmi nešetrite.

Láska ide cez žalúdok

V ďalších pomyselných okienkach môže byť pre vášho partnera pripravené prekvapenie v podobe chutnej večere. Uvarte mu niečo nezdravé, čo on miluje, hoci vy to neznášate. Vyprážaný rezeň, poriadny kus dobre urobeného steaku, alebo iné dobroty, ktoré nerobíte až tak často, ho určite potešia. Tieto prekvapenia si nechajte na dni, kedy viete, že budete doma, prípadne na víkend, aby ste si nerobili zbytočný stres z toho, že niečo nestíhate.

Sexy aktivity

Políčok je stále dosť, nezabúdajte. Čo tak si advent spestriť niečím odvážnym? Kúpte si sexy spodné prádlo, alebo originálny kostým a prekvapte vášho drahého niečím, na čo len tak rýchlo nezabudne. Možno budúci rok bude mať oveľa väčšie pochopenie aj pre váš predvianočný ošiaľ.

Spoločný čas

Práve obdobie pred Vianocami by ste mali spomaliť a nenaháňať sa za povinnosťami.Svoju pozornosť by ste mali oveľa viac venovať priateľom a blízkym. Čo tak si vopred pozrieť, aké filmy hrajú v kine, prípadne nejaké divadelné predstavenie? Alebo mu vložte do okienka pozvánku na vianočný punč či bowling, ktorý už tak dlho odkladáte. A čo tak deň ničnerobenia? Skrátka, nič od neho nechcite. Nemusí nič, len prežiť deň vyvalený na gauči s ovládačom v ruke a s pivom z okienka z predošlého dňa.

Sladká bodka

Pomedzi aktivity či večere a lenivé dni pokojne do kalendára vložte obľúbené čokoládky, keksíky či cukríky, ktoré váš muž obľubuje. Alebo mu upečte jeho obľúbený koláč. Určite sa poteší, že okrem voňavých medovníčkov mu doprajete aj niečo, na čom si dokonale pochutná aj mimo jeho narodenín.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:33