Tieto znamenia zverokruhu vám budú klamať do očí bez toho, aby ste o tom vedeli.unsplash
StoryEditor

Neoplatí sa im dôverovať a prezrádzať vaše tajomstvá. Toto sú najfalošnejšie znamenia zverokruhu

22.08.2022, 09:00
Životný štýl

V dnešnej dobe je naozaj veľmi ťažké nájsť človeka, ktorému by ste mohli plne dôverovať. O úprimnosti sa dokonca veľa hovorí aj v astrológii. Keďže dokáže prezradiť osobnostné črty a vlastnosti každého človeka, môžete vďaka nej zistiť, ktoré znamenia zverokruhu patria k tým najfalošnejším.

Síce by ste sa mali snažiť vidieť v ľuďoch len to pekné, nie vždy to každý s vami myslí naozaj vážne. Niektorým osobám sa totiž vôbec neoplatí dôverovať či prezrádzať im tajomstvá, môžu vás totiž veľmi ľahko podraziť. Tieto znamenia zverokruhu majú podľa astrológie najväčší sklon ku klamstvám a faloši.    

Blíženci

Ľudia narodení v znamení Blíženci patria k jedným z najfalošnejších z celého zverokruhu. Majú totiž dve tváre, a preto na vás môžu v jednej chvíli pôsobiť priateľsky a ústretovo, no v druhej vás budú za chrbtom ohovárať a smiať sa. Blíženci totiž milujú šíriť klebety a je úplne jedno, či sú pravdivé alebo nie. Keďže majú vynikajúce komunikačné schopnosti, vedia tento dar plne využiť a vylákať z vás aj najskrytejšie tajomstvá. Takisto sa veľmi radi chvália s tým, čo majú, ale aj nemajú. Klamú najmä preto, aby si v spoločnosti udržali svoje miesto alebo niekam zapadli. Majte sa preto na pozore.

Škorpión

Či už je to muž alebo žena narodená v znamení Škorpión, nikdy tomuto znameniu neverte. Škorpióni sú totiž majstrami v predstieraní a vždy hovoria to, čo ľudia chcú počuť, aby boli na ich strane. Vedia, ako na vás zapôsobiť svojou nevinnosťou a charizmou. Vďaka tomu vás donútia uveriť tomu, že im na vás skutočne záleží. V momente, keď uvidia, že vás majú obtočených okolo palca, začnú s vami manipulovať alebo vydierať s tým, čo o vás vedia. Pri tomto znamení by ste si však mali dať pozor aj na to, že veci, ktoré o vás prezradia, nemusia byť vždy najpravdivejšie. Škoprióni totiž dokážu veci prikresľovať alebo obracať na svoju stranu. Vďaka tomu vás môžu ich klamstvá hlboko zraniť.

Strelec

Strelci sa v živote často spoliehajú na humor, ale aj klamstvá. Keďže sa radi chvália, zvyknú aj veľmi preháňať, a teda domýšľať si príbehy tak, aby boli čo najvtipnejšie a najzaujímavejšie. Na druhej strane nemajú príliš v láske konfrontácie. Ak s nimi potrebujete niečo vyriešiť a vykomunikovať si, bohužiaľ, nemáte šancu. Zvyčajne totiž v takýchto momentoch prestanú odpovedať na správy, nič nedajú jasne najavo a neotvoria vám celé svoje srdce. To všetko robia len preto, aby nemuseli riešiť konflikty a zažívať drámu. Táto snaha ich však robí falošnými ľuďmi, ktorí sa snažia zapáčiť všetkým a dosahujú to akýmkoľvek spôsobom.

Ryby

Aj keď pôsobia ľudia narodení v znamení Rýb citlivo a milujúco, realita je bohužiaľ taká, že vďaka svojej intuitívnosti zvyknú vo svojom vnútri ukrývať malého diabla, ktorý klame len preto, aby dostal to, čo chce. Ich prístup k ľuďom sa však odvíja aj od ich aktuálnej nálady. V jednej chvíli sú priateľskí, v druhej manipulatívni a arogantní. Ich najväčším problémom je, že nedokážu hovoriť pravdu do očí a práve z tohto dôvodu sa potom často tvária ako najlepší priatelia, no v skutočnosti vás môžu pokojne aj nenávidieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 23:43