Muži narodení v týchto znameniach sú pre ženy neodolateľní.dreamstime
StoryEditor

Magnet na ženy. Muži v týchto troch znameniach sú neodolateľní, aj keď sú zadaní!

27.06.2022, 06:00
Životný štýl

V zverokruhu máme tri znamenia, ktoré majú spoločné niečo zásadné. Príťažlivosť. Priťahujú pozornosť žien, ale aj mužov a pôsobia doslova ako magnet. Odolať im je priam nemožné. Preto buďte na pozore hlavne, ak je váš partner narodený v tomto znamení. Okrem vás si totiž na neho môžu brúsiť zuby aj iné dámy.

Príťažlivosť nemusí spočívať vždy len v tom, že je niekto neskutočný fešák. Aj muži narodení v týchto znameniach nie sú z pravidla vždy ako z tituliek časopisov. Vyžaruje z nich však niečo neodolateľné.

Rak

Pocit istoty a bezpečia je to, po čom ženy vo vzťahu najviac túžia. Nie všetci dnešní muži vám ale tento pocit doprajú a o to viac sú pre nás atraktívni tí, o ktorých sa môžeme oprieť. Raci majú výborný vkus, vždy idú s dobou a trendy sú tým, čo neustále sledujú. Preto aj to, ako prídu oblečení do spoločnosti vás dokáže v sekunde zaujať. Ich optimizmom razom nakazia aj vás a nuda s nimi rozhodne nehrozí. Sú vtipní, dokážu si robiť srandu na svoj účet čo je na nich veľmi sympatické. Navyše je to nekončený a vášnivý romantik, takže sa pri ňom nejedná žena cíti ako princezná a jediné, po čom túži, je navždy zostať v jeho náručí.

Lev

Muž narodený v znamení leva vás zvedie tak, že ani nebudete vedieť a ste v jeho „pasci“. Flirtovanie a zvádzanie má v malíčku. Je to väčšinou charizmatická osobnosť, ktorá je zároveň neprehliadnuteľná. Vie presne odhadnúť, čo chce tá ktorá žena počuť, čím ju dostatočne očarí a na akú strunu má zahrať, aby si získal nielen jej pozornosť, ale aj srdce. Keď si raz vy získate to jeho, máte vyhraté. Znesie vám aj modré z neba, len aby ste boli spokojná a šťastná. Ak si chcete získať jeho pozornosť a vzbudiť záujem, nemôže to byť nič prvoplánové. Rafinované ženy ho totiž zaujmú najviac. To, čo od ženy očakáva je predovšetkým vernosť a loajalita.

Škorpión

O vášnivých škorpiónoch už ste iste počuli. Majú v sebe niečo, čo nebudete vedieť pomenovať, no aj napriek tomu vás to k ním bude ťahať. Aj keď váš objekt záujmu nebude práve neodolateľný fešák, získa si vás svojim sebavedomím, nadhľadom a tým ako vystupuje. Pre ženy je neodolateľná aj ich tajomnosť. Kto vie, či práve tá nie je tým hlavným dôvodom, prečo ich toto znamenie tak neskutočne priťahuje. Aj napriek tomu, že v mladosti túžia užívať si život naplno s tým, čo ponúka, keď sa rozhodnú usadiť, budú pevne stáť pri svojej rodine. Starať sa o ňu a chrániť ju.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 18:32