Zistite svoje cigánske znamenie.Pexels/Alina Vilchenko
StoryEditor

Cigánsky horoskop zatne do živého! Zistite, či ste sa narodili ako sekera, meč alebo dýka

18.04.2022, 08:00
ASTRO

Cigánske karty používa nejedna veštkyňa, no vedeli ste, že tento kočovný národ má aj vlastný zverokruh? Rovnako ako v tom klasickom, aj v cigánskom horoskope nájdete dvanásť znamení, ktoré veľmi presne opisujú detaily vašej povahy.

Sviečka (21. 5. - 20. 6.)

Sú majstrami v komunikácii, slovami opijú každého, kto sa nechá zmanipulovať ich sladkým prejavom. Očaria, zaujmú a zmagnetizujú všetkých navôkol. Sú veselí, otvorení, spontánni, spoločenskí, sú otvorení životu, novým situáciám, milujú zábavu. Vedia žiť naplno a prispôsobia sa akejkoľvek situácii. Potrebujú však aj samotu, aby opäť našli zdroj svojej nekonečnej energie a hlbokého chápania života. Vedia si oceniť veselú myseľ, ale aj chvíľky ticha venované hĺbavým myšlienkam.

Koleso z voza (21.6. - 21.7.)

Sú citliví, emotívni a všetko navôkol prežívajú naplno, ale, žiaľ, cez svoje vnútro. Ich senzitivita je pre nich darom aj prekliatím zároveň. Život ich obdaril veľmi silnou intuíciou a empatiou, preto veľmi dobre vedia odhadnúť, kto skutočne pred nimi stojí. Sú nevyliečiteľnými romantikmi, keď sa zamilujú, dlho lietajú na ružovom obláčiku ilúzií. Cenia si rodinu a vzťahy s rodičmi mávajú veľmi silné. Navonok sa tvária, že sú tvrdí, ale oni si len tak chránia svoje zraniteľné vnútro. Dlho premýšľajú, kým spravia dôležitý životný krok alebo rozhodnutie.

Hviezda (22. 7. - 22. 8.)

Milujú keď môžu zažiariť naplno, byť stredobodom pozornosti. Dokážu sa však prispôsobiť situáciám, ktoré im život prinesie, a aj ťažké chvíle vedia prežiť s úctyhodnou gracióznosťou. Snažia sa nikdy nestratiť kontrolu nad situáciami, ktoré im život prinesie. Túžia byť láskaví a ohľaduplní, ale vždy nakoniec preváži ich megalománia a záľuba v tom, že najradšej počúvajú a obdivujú len sami seba. Máte pri nich pocit, že ste v spoločnosti herca, ktorý je celý život na javisku. Ctia si cit, lásku a vernosť.

Zvon (23.8. - 22.9.)

Spontánnosť od nich neočakávajte, pre nich je hriechom. Sú extrémne opatrní, všetko si najskôr dôkladne premyslia, nikdy nerobia unáhlené rozhodnutia, ich verdikty sú vždy premyslené, dôkladné a nemenné. Uctievajú konvencie a zväzuje ich názor okolia. Snívajú o veľkej, romantickej láske, nedokážu sa však celkom oddať spontánnym citom a navyše priveľmi nedôverujú ľuďom, preto ich nedokážu úplne spoznať. Sú majestátni a spoľahliví, preto majú okolo seba vždy dosť ľudí a obdivovateľov. Nepodceňujú zodpovednosť, právo a poriadok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:48