profimedia
StoryEditor

Zmena v horoskope! Nové znamenie zmenilo poradie, ale aj vlastnosti. Pasuje to na vás?

18.09.2021, 14:00
Životný štýl
Horoskop je k dnešnému dňu podľa astrológov nepresný, nakoľko bol vytvorený pred viac ako 2500 rokmi Babylončanmi. Odvtedy sa poloha súhvezdí zmenila - a vzniklo aj nové súhvezdie Hadonos, ktoré by malo byť zaradené medzi znamenia.

Rak

21.júl - 10.august

Raci sú síce považovaní za citlivé znamenia, no svoje okolie dokážu poriadne zmiasť, nakoľko vedia byť v určitých situáciách možno až príliš húževnatí a nechávajú sa vyviesť z miery. Jedná sa najmä o ich rodinných príslušníkov a blízkych, ktorých si dokážu obrániť aj cez mŕtvoly. Ľudia narodení v tomto znamení sa najviac uplatnia v kreatívnych zamestnaniach, kde dokážu využiť svoj potenciál, hĺbavosť a vnímavosť. Väčšinou ide o psychickú prácu, nakoľko ich práve duchovné činnosti dostávajú do istej rovnováhy. Aj preto Raci obľubujú pokojné aktivity ako čítanie kníh, pozeranie seriálov či prechádzky.

Lev

11.august - 16.september

Jedinci narodení v tomto znamení majú od prírody vo vienku šarm a charizmu, akú niekto nedokáže získať celý život. Aj keď sa môže stať, že nepatria medzi najatraktívnejších ľudí, na svoju stranu si vedia získať takmer každého. Ich osobnosť je doslova fascinujúca - a pre mnohých aj veľkou záhadou v pozitívnom slova zmysle. Vyžaruje z nich teplo domova a to napriek tomu, že milujú slobodu, ale zároveň aj akýsi ochranársky pud. Na niektorých to však môže pôsobiť príliš sebecky, no to len do momentu, kým Leva nespoznajú naozaj.

Panna

17.september - 30.október

Hanblivosť a tajnostkárstvo sú slová, ktoré dokonalo opisujú toto znamenie. Panny sú mimoriadne vynaliezavé a inteligentné a azda neexistuje problém, ktorý by vo svojom živote nedokázali vyriešiť. Príliš často sa však upínajú na racionálne veci a nenechávajú priestor emóciám, čím sa ukracujú o nezabudnuteľné chvíle. Na druhú stranu, ak si niekto toto znamenie získa, môže si byť istý, že získal partnera pre život. Poriadkumilovnosť, láskavosť a v neposlednom rade rozvážnosť, sú totiž hlavné atribúty Panien.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 22:22