profimedia
StoryEditor

Zmena v horoskope! Nové znamenie zmenilo poradie, ale aj vlastnosti. Pasuje to na vás?

18.09.2021, 14:00
Životný štýl
Horoskop je k dnešnému dňu podľa astrológov nepresný, nakoľko bol vytvorený pred viac ako 2500 rokmi Babylončanmi. Odvtedy sa poloha súhvezdí zmenila - a vzniklo aj nové súhvezdie Hadonos, ktoré by malo byť zaradené medzi znamenia.

Baran

19.apríl - 13.máj

Znamenie, ktoré sa nikdy nevzdáva a odhodlane žije svoj život naplno. Hlavnou črtou Barana je práve spomínaná dynamickosť, vďaka čomu z ľudí narodených v tomto znamení vyžaruje nenapodobiteľná energia. Nebudete sa pri nich nudiť, práve naopak. Milujú nové veci, nakoľko ich ženie túžba učiť sa - aj preto sa im darí dosiahnuť veci, o ktorých druhí len snívajú. Keď sa do niečoho pustia, je to zaručený úspech. Negatívnou stránkou však je, že majú pocit, že často prehliadajú detaily, ktoré sa skôr či neskôr vrátia ako veľké problémy. Svojmu okoliu ale aj tomu, čo robia, by mali venovať viac pozornosti.

Býk

14.máj - 21.jún

Býci sa vyžadujú silou a rozhodnosťou. Sú obdarení trpezlivosťou, disciplínou a väčšina ľudí narodených v tomto znamení sa dá považovať za dôveryhodných, spoľahlivých a milujúcich. Paradoxom je, že sú plní protipólov - striedajú sa u nich fázy extrovernosti a introvernosti. Zatiaľ čo si isté obdobie užívajú spoločnosť cudzích ľudí a milujú socializovať sa, majú fázy, kedy sú najradšej zatvorení doma. Mnoho z týchto ľudí sa tiež dá považovať za kreatívnych. V neposlednom rade sú skvelými priateľmi a spoločníkmi.

Blíženci

22.jún - 20.júl

Toto znamenie sa často považuje za vzdušné a premenlivé. Vedia meniť svoje úlohy v spoločnosti, ako aj nálady. Napriek tomu majú úžasnú vlastnosť vnímať svet detskými očami a v každom si ako prvé všimnú len to dobré. Sú to slobodné duše, ktoré dokážu oceniť aj maličkosti - milujú život, zábavu a všetko si dokážu užiť o čosi viac než ostatní. Títo ľudia sa ľahko stratia vo svojich myšlienkach, čím sa stávajú pre svoje okolie nepochopiteľnými. Na druhej strane, ak sú spoločensky aktívni, sú výrační a považovaní za najväčších zabávačov a ľudí, pri ktorých chcú druhý tráviť čas.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:19