SITA
StoryEditor

Victoria's Secret má ďalší problém s extrémne vyretušovanou fotografiou

11.08.2016, 14:45
Životný štýl
Značka Victoria's Secret je ľuďom na smiech kvôli fotografii, ktorú pridala na sociálnu sieť. Grafik totiž fotku zle upravil a modelka Martha Huntová (27) na nej má extrémne chudú ruku a na druhej strane vyčnieva kúsok ruky, ktorý by tam nemal byť.

Už v minulosti do sveta unikla fotografia, ktorá bola zle upravená. Modelka na spomínanej fotke stojí tvárou k stene a predvádza čipkované nohavičky. Jedna polovica jej zadočku je prirodzene vykrojená a oblá. Druhá však rovno pokračuje ako stehno. Na výrobcu luxusnej spodnej bielizne sa na internete hneď zniesla kritika za nepodarenú retuš a rovnako tak tomu je aj teraz, ako píše idnes.cz.

Fanúšikom tejto značky vadí, že im výrobca opäť podsúva umelé modelky, ktoré s prirodzenosťou nemajú nič spoločné. Navyše sa okolo paže modelky objavuje podivná biela "aura", ktorá jasne dokazuje, že ju vo Photoshope grafici zúžili.

Poukazujú tiež na jej brucho, ktoré je neprirodzene prehnuté. To ale pripisujú tomu, ako modelka počas fotenia pózuje. Okrem toho je na prvý pohľad na fotografiu zrejmé, že má ešte neprirodzene kúsok ruky tam, kde by v skutočnosti byť nemal.

"Je zrejmé, že spojili dve fotografie do jednej. A z tej jednej tam proste zostal kúsok ruky. Je to hanba. Mali by si to po sebe aspoň skontrolovať. Ako môžu takú fotku pustiť do sveta, to nechápem," napísal jeden z fanúšikov pod fotografiu a ostatní sa pridávajú.

Nikto z vedenia značky sa zatiaľ k celej situácii nevyjadril. A na ich stránkach je fotka stále umiestnená.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 09:59