profimedia
StoryEditor

Takto sa vám podarí pritiahnúť si do života viac peňazí. Vďaka feng-šuej!

03.08.2021, 20:00
Životný štýl
Nezáleží na tom, koľko ich máte. Oveľa dôležitejší je postoj, ktorý si k nim pestujete. Peniaze môžu byť zdrojom radosti a potešenia, predovšetkým sú však energiou, ktorá sa dokáže znásobiť.


Červená peňaženka
Veľa žien, a nielen tie vo vašom okolí, vyťahuje pravidelne z kabelky veľkú červenú peňaženku? Pridajte sa k nim! Peňaženka vo výraznej červenej farbe aktivuje úspech, peniaze a pokladá sa za najšťastnejšiu farbu. Hlavným pravidlom je, aby bola dostatočne veľká. Zmestiť sa do nej musia všetky doklady, karty, bankovky aj mince. Pravidelne si v nej robte poriadok a vyhoďte všetky nepotrebné lístky, odkazy či bločky, ktoré symbolizujú dlhy a pôžičky. Peniaze vám nepriláka ani zničená a dotrhaná peňaženka.

Poriadok a čistota
Pre oblasť prosperity, bohatstva a peňazí je podľa feng-šuej dôležitý poriadok a dobré osvetlenie. Aj preto sa odporúča do rohu obývačky umiestniť lampu, v ideálnom prípade diagonálne od vstupných dverí do miestnosti. Pracovný stôl v práci či kancelárii doma udržujte čistý a uprataný. Iba tak bude prúdiť energia čchi. Okrem sošky Budhu v ľavom rohu stola symbolizuje peniaze aj kôň alebo drak. Energiu v domácnosti aj v práci udržujte sviečkami, kvetmi a príjemnou hudbou.

Dopraj a budete ti dopriate!
Filozofia feng-šuej nie je založená len na farbách, správnom rozmiestnení nábytku, kvetov či symbolov. Rovnako ide o životný postoj a správanie. Naučte sa, že nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie. Buďte prajní, pretože ak doprajete druhým, bude dopriate aj vám. Zabudnite na ponižovanie a ohováranie iných, inak ste na najrýchlejšej a najistejšej ceste, ako od seba blahobyt odvrátiť. Nebojte sa vytvoriť si vzťah k peniazom, ale nikdy ich nestavajte na priečku zmyslu vášho života!

5 princípov hojnosti

1. Na zabezpečenie hojnosti v domácnosti slúžia sošky Budhu. Jednu umiestnite na západ, druhú na sever a tretiu na juhovýchod.
2. Na vnútornú kľučku vchodových dverí zaveste 6 čínskych mincí.
3. Na západ umiestnite kovové predmety, ktoré zvyšujú finančnú vibráciu (poloplnú misku s mincami alebo ametystovú geódu).
4. Na juhovýchod postavte väčšiu rastlinu, napríklad čínsku ružu alebo tučnolist, vo vhodnom kvetináči.
5. Juhovýchodná stena by mala byť namaľovaná zelenou alebo modrou farbou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 09:07