profimedia
StoryEditor

Takto sa vám podarí pritiahnúť si do života viac peňazí. Vďaka feng-šuej!

03.08.2021, 20:00
Životný štýl
Nezáleží na tom, koľko ich máte. Oveľa dôležitejší je postoj, ktorý si k nim pestujete. Peniaze môžu byť zdrojom radosti a potešenia, predovšetkým sú však energiou, ktorá sa dokáže znásobiť.

Staré čínske umenie feng-šuej vám pomôže nájsť nielen cestu k úspechu, harmónii a rovnováhe. Vďaka jednotlivým princípom, ktoré začnete aplikovať do života, si môžete aj finančne polepšiť. Pri tomto učení ide totiž o systém harmonizácie človeka s okolitým prostredím a energiou, ktorá je všadeprítomná a neustále prúdi. Aby sme však mohli energiu čchi využívať, musíme ju transformovať. Ste pripravená na zmeny k lepšiemu?

Trpíme nedostatkom. A je úplne jedno, či naozaj zarobíme peňazí málo, rýchlo sa minú na nevyhnutné výdavky, alebo len túžime mať čoraz viac. Blahobyt a hojnosť si človek pritiahne do života vtedy, ak sa stotožní s teóriu, že peniaze boli, sú aj budú a je ich vždy a všade dostatok pre každého. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo vlastne peniaze sú?

Peniaze ako energia
Väčšina z nás vníma peniaze iba ako hodnotu produktu či služby. Alebo ako sumy, ktoré neustále so znamienkom mínus odchádzajú z nášho bankového účtu. Ale! Peniaze sú predovšetkým energia. Energia, ktorou sme odmenení za pracovné výkony, energia, vďaka ktorej môžeme žiť, bývať, jesť a kúpiť si čokoľvek, po čom túžime. Peniaze sú tiež energia, ktorou „ďakujeme“ formou platby iným ľudom, ktorí vytvorili niečo, čo pre svoj životu neodmysliteľne potrebujeme alebo jednoducho chceme. A keďže sú obeživom, je úplne správne a nevyhnutné, aby boli v obehu a neustálom energetickom
toku.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:56