Dbajte na dôkladný výber podprsenky, ktorá vám sedí ako uliata.pixabay.com
StoryEditor

Chcete ešte krajší dekolt? Postrážte si kostice aj ramienka

30.05.2016, 11:13
Životný štýl
Minule nás štylistka Gábina Koutská naučila, ako si doma čo najpresnejšie zmerať obvod a košíčky. Pri hľadaní dokonalej podprsenky sú ale dôležité aj detaily - pozrite sa, na čo si dať pozor pri skúšaní a ako si prsia "naaranžovať", aby ste sa cítila pohodlne a sexi.

Prsia v pohybe

"Keď zdvihnete ruky a podprsenka vám vyjde nahor, znamená to, že je vám malá," upozorňuje štylistka značky Zoot. Správna veľkosť by vám podľa nej mala sedieť pri akomkoľvek pohybe, ako píše idnes.cz. Ani keď sa predkloníte, nemali by vám prsia z košíčkov vypadnúť.

Všetko o kosticiach

Kostice by podľa Gábiny Koutskej mali presne kopírovať koreň prsu a končiť pri podpazušnej jamke. "Ak vám podprsenka správne sedí, vložíte pod ňu maximálne dva prsty," opisuje.

Žiadne zarezávanie

"Ramienka by sa nemali do kože zarezávať, ale ani kĺzať dolu. Sú len "istič ", podprsenka má sedieť sama o sebe," hovorí štylistka. Platí, že čím väčšie prsia máte, tým širšie ramienka budete potrebovať. A zarezávať sa nesmú ani košíčky: "Dobre padnúca podprsenka hladko prechádza až k telu. Nesmie odstávať ani vytvárať efekt dvojitých prsníkov."

Než vyrazíte von

Keď si obliekate podprsenku, upravte si dĺžku ramienok a skontrolujte, či je obvod rovnobežný so zemou a nikde nevychádza ani neschádza. Nikdy nie je od veci v nej prsia upraviť. Nebojte sa do nej vložiť dlane, ľahko prsia pozdvihnúť a staviť ich do stredu košíčkov.

Viac inšpirácie nájdete na stránke relácie Na veľkosti nezáleží na Playtvák.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:05