Doprajte si relax v podobe masáže.pixabay.com
StoryEditor

Netradičný relax. Žena masíruje ľudí hryzením

09.05.2016, 11:45
Životný štýl
Dorothy Steinová (48) z New Jersey, prezývaná ako DrDot, ako ju nazval muzikant Frank Zappa, prevádzkuje netradičné masáže. Okrem tých klasických totiž ľudí masíruje aj hryzením.

Jej praktiky sú veľmi obľúbené a sú z nich nadšené aj známe osobnosti, ako píše idnes.cz.

Pôvodne bolo hryzenie jednoduchým spestrením masáže. Dokonca si aj vďaka "kúsavým masážam" Dorothy zháňala lístky na koncerty. Vždy totiž urobila terapiu nejakej hudobnej hviezde a tá jej za to potom dala lístky na koncert. Známe osobnosti si navyše medzi sebou zaujímavú skúsenosť rozprávali a Dorothy sa stala známou.

"Niekedy ľuďom masírujem aj zadok," prezradila. Celebrity ako Sting, David Bowie, Stone Roses alebo Keith Richards však vyžadovali hryzenie iba na chrbte. Najviac je Dorothy pyšná na to, že špeciálna masáž vykonávala členom britskej kapely Oasis, ktorí na masáži boli vôbec prvýkrát a veľmi si to užívali. A hudobný producent Simon Cowell bol z jej masáže tak nadšený, že vraj takmer chrochtal blahom.

K tejto neobvyklej činnosti sa vlastne dostala náhodou už ako malé dievčatko. "Začala som masírovať hryzením v piatich rokoch. To som hrýzla svoju matku. Nemala som dosť silné ruky, tak mi hovorila, nech ju uhryznem. Robím to dosť silno, aby to bolo cítiť. Niekto nemá tak citlivú kožu, tak je treba pritlačiť. Ale nerobím to tak, aby som ublížila a prehrýzla kožu, na to si dávam pozor," oznámila Dorothy, ktorá v minulosti vďaka tejto masáži videla okolo tri tisícky koncertov. "To bude určite už nejaký rekord," doplnila.

Dnes už má také postavenie, že si za jedno sedenie účtuje 150 dolárov a to je cena bez príplatku za hryzenie. Zadarmo ani za lístky už to nerobí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:24