Náramok si môžete zapnúť aj sami bez inej pomoci.pixabay.com
StoryEditor

Jednoduchý trik, ako si bez pomoci zapnúť náramok jednou rukou

09.04.2016, 06:00
Životný štýl
Na prvý pohľad len banalita, avšak skutočný problém, ktorý trápi množstvo žien. Zapnúť si náramok jednou rukou je niekedy nadľudský výkon. Ako to zvládnuť bez dávky nervov?

Každá to už zažila. Ponáhľate sa do práce či na stretnutie a pred odchodom si chcete vziať obľúbený náramok. Nemáte však vedľa seba nikoho, kto by vám pomohol. Preto sa musíte spoliehať na svoje ruky. Presne jednu. Tu nastáva problém. Mnohé ženy by potvrdili, že jednou rukou je to niekedy úplne nemožné. Krehký materiál, z ktorého je náramok vyrobený, neustále skĺza z ruky. Navyše sa nie a nie trafiť do správneho očka a zapnúť ho. A to už ani nie je reč o tom, že keď náramok sedí na ruke tak akurát, nie je možné si ho jednou rukou pridržať, aby ste ho druhou zapli.

Výsledok? Po opakovaných neúspešných pokusoch, pri ktorých ste si ruku lámali do všemožných neprirodzených polôh, aby ste našli vhodnú, stabilizovanú polohu, pri ktorej si môžete druhou rukou náramok zapnúť, sa vzdáte a jednoducho sa rozhodnete, že si ho dnes nevezmete. Celý „proces“ končí psychickým a nervovým vyčerpaním.

Ako na to? 

Do tejto situácie sa už takmer každá dostala a nebolo to nič príjemné. Ak sa však chcete tomu vyhnúť, pomôže vám jednoduchý trik podľa womansday.com. Nepotrebujete nikoho na pomoc, jediné, čo vám stačí, je kúsok lepiacej pásky, ktorou si jeden koniec náramku prilepíte o zápästie. Po pár sekundách už budete pripravené na odchod do práce.

Pre lepšiu predstavu, pozrite si nasledujúce video:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 08:01