StoryEditor

Prežije silný vietor i divoký tanec. Ako na drdol za pár minút?

30.03.2016, 06:00
Životný štýl
Tento jednoduchý účes vykúzlite na hlave za pár minút a vystačíte si len s gumičkami a vlásenkami. Kaderníčka Blanka Hašková vám predvedie, aké je to ľahké.

Drdol dobre drží, takže v ňom môžete bez obáv brázdiť aj tanečný parket, ako píše idnes.cz.

Blanka Hašková predvádza výrobu nízkeho drdolu na strane, ale je len na vašej voľbe, kam základňu účesu umiestnite. Na tomto mieste zopnite vlasy priehľadnou gumičkou. Cop rozdeľte do dvoch prameňov, ak máte husté vlasy, tak aj do viacerých prameňov. Ak máte naopak menej bujnú hrivu, tak pramene zľahka natupírujte.

Dva a viac vrkôčikov

Z každého prameňa potom upleťte voľný vrkôčik a pri konci ho zafixujte priehľadnou gumičkou. Snažte sa dopliesť vrkoč čo najďalej, aby vám na konci nezostal príliš dlhý zvyšok. Copy potom môžete ešte trochu povoliť a prelakovať. Ak vám z neho vypadávajú zostrihané vlasy, tak si s tým nerobte starosti, dodajú účesu na ležérnosti.

Cop prehnite hore a pri základni účesu prichyťte jeho koniec k základni, využite pritom gumičky vo vlasoch, vďaka ich opore bude účes dobre držať. Teraz pokračujte v tvarovaní účesu podľa svojich predstáv tak, že vrkôčiky ďalej prichytíte k drdolu pomocou vláseniek. Účes bude podľa Blanky Haškovej vyzerať vždy zaujímavo a nevšedne, pretože mu zapletené vrkôčiky dodávajú peknú štruktúru.

Ak máte ofinu alebo pätku, tak vám na záver zostáva len dotvarovať prednú časť účesu. Pokiaľ máte vlasy rovnako dlhé, tak týmto krokom zahájte česanie a až potom vytvorte základňu účesu s gumičkou. Predné vlasy trochu natupírujte a potom z nich vytvorte elegantnú vlnu.

Ďalšie videonávody v relácii Hairparáda nájdete na Playtvak.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 03:31