StoryEditor

Trendy na jar a leto 2016. Tieto laky na nechty sú hitom

17.03.2016, 05:00
Životný štýl
Zdá sa, že v manikúre sa nedá vymyslieť nič nové. A predsa - v každej sezóne sa na týždňoch módy objavujú originálne odtiene i kombinácie.

Značky sa medzitým predháňajú, kto príde s kvalitnejším zložením a zaujímavejšou textúrou. Práve teraz bodujú laky, ktoré pripomínajú tie gélovevitaé. Aké farby si zaobstarať? Ak si neviete rady, pokojne skopírujte trendy priamo z prehliadkových mól, ako píše idnes.cz.

Telové tóny na deň aj večer

Nahé líčenie frčí už pár rokov, nahé nechty tiež. Môžu, ale nemusia presne zodpovedať tónu vašej pleti, na trhu je na výber široké spektrum od krémovej a púdrovo-ružovej cez béžovú po najrôznejšie odtiene hnedej. Inšpiráciu hľadajte na prehliadkach Gucci, Diane von Furstenberg alebo Dsquared2, kde nechali na spodnej časti nechtu presvitať prekvapivú žiarivo ružovú.

Extra tmavé gotické odtiene Už dávno nepatria len k zimnej sezóne. Rovnako ako pri rúžoch momentálne platí, že čím temnejšie a radikálnejšie, tým lepšie. Odvážte sa vyskúšať čo najtmavšie odtiene modrej, zelenej, fialovej, vínovej, ktoré zladili s rúžom na prehliadke Emporio Armani, alebo matnú čiernu ako u Rag & Bone.

Všetky farby letnej oblohy

Modrá je jedným z horúcich trendov, čo sa týka make-upu. Na očiach sa nosia jemné tiene aj grafické linky vo všetkých mysliteľných odtieňoch. To isté platí aj pre nechty: dajte šancu nežnej nezábudkovej, kobaltovo-modrej farbe aj tmavým metalickým lakom. Ak dávate prednosť pastelovým farbám, nápady hľadajte na prehliadkach Suno či Au Jour Le Jour. Modrú metalízu zasa zvolili u značky Issa.

Žltá ako slnko, piesok, citrusy ...

Žiadna farba neevokuje jarné a letné mesiace ako žltá. Na nechtoch ju môžete nosiť aj teraz, keď slnko vídame pomenej a o pláži zatiaľ len snívame. Skúste tlmený variant vo dvojici s bielou ako u Prabal Gurung alebo samostatne ako u Creatures of the Wind. Pre šťavnatý efekt kombinujte citrónové nechty a oranžové pery podľa modeliek z prehliadky Jeremyho Scotta.

Trblietania nie je nikdy dosť Je to napokon jeden z horúcich motívov novej sezóny, a to ako v obliekaní, tak v líčení. Manikúru z toho nevynechajte, nosia sa trblietky i jemnejšie zlatá, strieborná a bronzová. Vyfarbite celé nechty ako na prehliadkach Kenzo a Karen Walker alebo ozdobte len špičky ako u Toma či Jonathana Simkhai.

Červená - klasika, čo neomrzí

Už preto, že existuje toľko variantov: do ružova, s oranžovým podtónom, hollywoodska červená, bordová, odtiene lesných plodov, metalické aj matné. A na rozdiel od červeného rúžu (ktorý tiež patrí k veľkým hitom jari) tu nemusíte premýšľať, či vybraný lak ladí práve s vašim tónom pleti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:26