Vyčarujte si dokonalý vzhľad vďaka rúžu.
StoryEditor

Horúci jarný trend. Spoznajte novú techniku líčenia

06.03.2016, 08:00
Životný štýl
Jar sa blíži a s ňou aj novinka v líčení, ktorá oživí vašu vizáž. Je dôkazom toho, že kozmetické produkty sa dajú použiť aj inak než na to, na čo sú určené.

Pred niekoľkými mesiacmi zažila veľký booom technika líčenia, ktorá doslova valcovala a stále aj valcuje svet krásy. Mnohé ženy prepadli kontúrovaniu tváre, ktoré z nich dokáže urobiť hviezdy. Použitím rozjasňujúcich a tieňujúcich techník mejkap vyčaruje v priebehu pár minút oslňujúci vzhľad.

Perfektný mejkap vďaka jednému produktu

V súčasnosti sa dostáva do popredia tzv. chroming, ktorý je horúcim trendom nadchádzajúcej sezóny. Na svedomí to má mejkap artista Dominic Skinner, ako píše glamourmagazine.co.uk. Podľa neho môžeme jeden kozmetický prípravok využiť na viacero spôsobov. Všetko, čo potrebujeme pre perfektné pery a dokonalé zvýraznenie pokožky na tvári predstavuje len jeden produkt. Presnejšie rúž na pery. Prečo by sa mal používať len na pery, keď sa ním dá vytvoriť efekt žiarivej pokožky na lícnych kostiach a čele?

Na zvýraznenie častí, kde sa prirodzene odráža svetlo, sa bežne používa rozjasňovač. Mejkap artista však tentokrát použil svetloružový perleťový rúž. Ako tvrdí, vytvorí dokonca lepší efekt ako rozjasňovač, ktorý je priamo na to určený.

A video posted by Lou (@missasheed) on

Ušetríte peniaze i miesto

Perleťový rúž môžete použiť nielen na lícne kosti, ale aj pod obočie, nad hornú peru a chrbát nosa. Pleti dodá lesk, ktorý jej chýba v zimnom počasí. Pokožka sa v chladnom období skôr vysušuje, je mdlá a šúpe sa. Iné produkty, ktoré sú púdrového charakteru, suché miesta skôr zvýraznia. Rúžom ju akoby šibnutím čarovného prútika privediete k životu, bude rozjasnená a hydratovaná. Príjemným plusom je fakt, že s rúžom ušetríte peniaze a taktiež miesto v kozmetickej taštičke. Nemusíte si kupovať žiadne rozjasňovače, očné tiene a iné líčidlá, ktoré by sa mali používať len na určité miesto na tvári. Stavte sa silu rúžu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:54