Pre herečku je rodina to najdôležitejšie v živote.
StoryEditor

S deťmi som skončila, tvrdí herečka Nicole Kidman

04.03.2016, 13:45
Životný štýl
Herečka Nicole Kidman (48) vždy túžila po veľkej rodine. Štvornásobná matka ešte nedávno hovorila o tom, že by rada mala piate dieťa, ale teraz priznala, že aj kvôli vyššiemu veku to nebude možné.

"Priala som si, aby som ešte nemusela, ale áno, s deťmi som skončila," povedala Kidman magazínu Marie Claire o prípadnom ďalšom dieťati.

Herečka má s terajším manželom Keithom Urbanom dve dcéry Faith Margaret (7) a Sunday Rose (5), ktorú jej odnosila náhradná matka, ako píše idnes.cz. "Máme sa krásne. Máme tieto dve nádherné deti, ktoré majú päť a sedem rokov a užívame si spolu," povedala.

S bývalým manželom Tomom Cruisom má dve adoptované deti, Isabellu (23) a Connora (21). Obaja po rozvode zostali u otca a sú stúpencami scientológie ako Cruise. Kidmanová už niekoľkokrát vyhlásila, že nemieni vieru svojich detí verejne komentovať a je to len ich rozhodnutí.

Herečka priznala, že rodina je pre ňu to najdôležitejšie. Kvôli nej by bola schopná obetovať aj kariéru. "Radosť, ktorú mám z nás ako z rodiny, ďaleko predčí akékoľvek potešenie z ktorejkoľvek oblasti môjho života," myslí si.

Narodenie dcéry ako zázrak

Herečka sa v minulosti liečila kvôli neplodnosti a obávala sa, že vlastné deti mať nikdy nebude. Preto pre ňu bolo narodenie dcéry Sunday Rose v roku 2008 veľkým šťastím.

"Snažila som sa a vždy som zlyhala. Nechcem zachádzať do podrobností, ale mala som mimomaternicové tehotenstvo, potraty a bola som na umelom oplodnení. Urobila som všetko, čo sa dá, keď sa pokúšate otehotnieť. Každá žena, ktorá prešla všetkými tými vzostupmi a pádmi pozná depresie, ktoré s tým prichádzajú. Keď sa to podarilo s Rose, hovorila som si: Čože? Pravdepodobnosť bola tak malá. Je to zázrak v mojom živote," dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:07