StoryEditor

Victoria's Secret predstavila miliónovú podprsenku. Koľko stojí tento rok?

04.11.2015, 14:10
Životný štýl
Značka Victoria 's Secret už od roku 1996 pripravuje pravidelne pre svoju prehliadku podprsenku, ktorá má hodnotu niekoľkých stotisíc Eur.

Tento rok stojí v prepočte vyše 1,8 milióna Eur a jej námetom je ohňostroj, ako píše idnes.cz.

Fantasy Bra roku 2015 má meno Fireworks a je zdobená viac ako 6 500 drahokamami vrátane červeného granátu, modrého topásu a žltého zafíru, ktoré sú obklopené osemnásťkarátovým zlatom. Na bielizni sú aj diamanty a je doplnená diamantovým pásikom.

Tohtoročnou nositeľkou miliónovej podprsenky bude modelka Lily Aldridge (29), ktorá patrí medzi anjelikov Victoria 's Secret už päť rokov a prvý raz dostala príležitosť predvádzať najdrahšiu podprsenku. Považuje to za veľkú česť a svoje nadšenie vyjadrila aj na sociálnej sieti. V záplave gratulácií sa ale objavili aj kritické ohlasy, ktoré Lily považujú za "nudnú" a kritizujú aj jej chôdzu po móle.

Pravdou je, že v minulosti boli nositeľkami miliónových podprseniek modelky s väčším sex-appealom Adriana Lima a Alessandra Ambrosio, ktorým sa tejto pocty dostalo hneď niekoľkokrát. Vlani predvádzali dokonca obe - modely Dream Angels Fantasy Bra. Rok predtým vyšla v kráľovskej podprsenke, ktorá bola dokonca päťkrát drahšia ako tá tohtoročná, Juhoafričanka Candice Swanepoelová.

Miliónovú podprsenku vyniesla na mólo aj jedna Češka. V rokoch 2006 a 2002 sa tejto pocty dostalo Karolíne Kurkovej, ktorá predviedla modely za v prepočte 5,7 a 8,8 miliónov Eur.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 12:55