StoryEditor

Jedna z najdrahších svadieb na svete. Z tej sumy sa vám zakrúti hlava

20.10.2015, 14:30
Životný štýl
Rozprávková svadba vždy niečo stojí. Jednu z tých najdrahších na svete si dopriala čínska celebrita, ktorá si hovorí Angelababy (26).

Jej svadba s hercom Huang Xiaominhom v Šanghaji stála v prepočte 27 miliónov eur, ako píše idnes.cz.

Angela Yeungová používa umelecký pseudonym Angelababy a je v Ázii niečo ako Kim Kardashian v Amerike. Avšak na rozdiel od Kim, ktorá slávu získala iba vpustením kamier do svojho súkromia, je Angelababy herečka, speváčka a modelka. Kardashianovú predbehla aj v cene svadby.

Nevesta žiarila v šatách od Diora, ktorých príprava trvala päť mesiacov. Boli vyrobené zo saténu a tylu. Snubný prsteň s obrím šesťkarátovým diamantom stál v prepočte vyše 1,3 milióna eur.

Svadobná torta v tvare kolotoča merala 3 metre a na stene a oknách haly bola premietaná projekcia zámku, aby interiér pôsobil rozprávkovo. Zdobili ho tisíce ruží a fotografie snúbencov.

Na svadbu, ktorá sa konala na výstavisku v Šanghaji, prišlo 2 tisíc ľudí a medzi nimi najväčšie mená ázijského kultúrneho sveta. Každý z hostí dostal ako výslužku tašku plnú drahých darčekov vrátane mobilných telefónov.

Celá veselica bola vysielaná naživo na internete. Všetka táto nádhera bola ale vlastne len naoko. V skutočnosti sa totiž snúbenci vzali už pred piatimi mesiacmi počas súkromného obradu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:43