StoryEditor

Očakávanie vs. skutočnosť. Pravda o tom, ako vyzerajú šaty na fotografiách

01.10.2015, 05:00
Životný štýl
Na obrázkoch vyzerajú krásne. Keď vám prídu domov, zistíte krutú realitu.

Snívajú o nej už od útleho detstva. Hrajú sa na nevesty v bielych šatách a keď vyrastú, čakajú na svojho princa na bielom koni alebo dúfajú, že ich partner konečne požiada o ruku. Svadba je pre každú ženu výnimočná udalosť, ktorú si nechcú nechať ujsť. Keďže je len raz v živote, všetko musí vyzerať perfektne, od výzdoby miestnosti, cez jedlo, atmosféru a hlavne šaty, v ktorých bude žiariť a stane sa najkrajšou ženou v sále. Výber svadobných šiat nie je preto jednoduchý už len z finančnej stránky, keďže sú pomerne nákladné. Lenže, čo ak si žena vyberie nádherné šaty s vlečkou a striebrom vyšívané, no patria medzi najdrahšie skvosty? 

V realite hotová katastrofa


Najlacnejšie oblečenie kúpite na internete. Týka sa to aj vytúžených svadobných šiat. Jedinou nevýhodou je, že si ich nemôžete hneď vyskúšať. Preto sa už niektoré ženy ocitli v situácii, kedy si objednali šaty na diaľku, no nakoniec boli fotky úplne niečo iné než je realita. To, čo je pekné na obrázku, môže byť v skutočnosti hotovou katastrofou. Aj keď pri tričku za pár Eur je to jedno, pri tak veľkej udalosti, akou je svadba, určite nie.

Nejedna nevesta chcela na svojich šatách ušetriť a po otvorení balíka zažila len obrovské sklamanie. Namiesto čipky polyester, koráliky boli v skutočnosti len lacnou a nevkusnou nášivkou a tvar šiat bol akýsi neidentifikovateľný. Nahnevané dámy sa rozhodli, že si nič nenechajú pre seba. Svoje hrôzostrašné zážitky zverejnili na internete a tu je výsledok ako uvádza boredpanda.com.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 20:19