StoryEditor

Dojímavé video, ktoré vám zmení život a začnete žiť naplno

12.10.2015, 05:00
Životný štýl
Čo by poradili staršie ženy tým ostatným, ktoré si mladosť ešte len užívajú?

Aj vy patríte medzi milióny žien, ktoré si pravidelne povzdychnú, že by chceli mať krajšie telo, že by chceli byť v práci lepšie, výkonnejšie, jednoducho dokonalejšie? Dnešné mladé ženy sú pod dvojitým tlakom. Na jednej strane je to tlak spoločnosti, ktorá od nich očakáva určité správanie a výzor. Na druhej strane majú zakorenenú istú predstavu dokonalosti, ktorú sa snažia naplniť, no ich ciele sú natoľko nereálne, že ťažko je možné im vyhovieť na dlhú dobu.

Zmeňte svoj život, inak môže byť neskoro


Permanentný tlak, pretože musia vyzerať dokonalo, ale aj tak žiť, strpčuje mladým ženám život. Preto sa mnohé z nich prispôsobujú ostatným a nežijú svoj život, ale život niekoho iného. Jedine vtedy, ak si nájdu na seba vlastné kritériá a zaradia si život nezávisle od módnych trendov či verejnej mienky, možno povedať, že žijú podľa seba. Najlepšie je spraviť to ihneď, inak môže byť neskoro a roky vám len tak prekĺznu spomedzi prsty.

Dôkazom sú staršie, múdrejšie a životnými skúsenosťami ostrieľanejšie ženy, ktoré vo videu poradili sami sebe, čo by spravili, keby mohli, ako sa uvádza na globalnews.ca. Jedna z nich sa priznala, čo by za to dala, keby mohla ovládnuť tanečný parket, čo je však nereálne, keďže jej už neslúžia nohy. Pozrite si krásne video s poslaním ženy upokojiť, umožniť im sa nadýchnuť a jednoducho nechať to tak. Jednoducho povedané, kašľať na to, čo od vás spoločnosť vyžaduje, či akú ste mali minulosť. Robte len to, čo vás robí šťastnou. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 21:24