shutterstock.com
StoryEditor

Veľký LETNÝ horoskop lásky. TIETO znamenia sa môžu tešiť na obrovské prekvapenie

21.05.2021, 02:00
Životný štýl
Ak ste sa narodili v jednom z týchto znamení, máme pre vás skvelú správu - vaše leto bude podľa hviezd fantastické!

Kozorožec

Kozorožci sú desiatym znamením zvieratníka a nad ich ja drží ochrannú ruku Saturn, planéta učenia a poučenia. To preto mávajú mnohí decembrovo-januároví jedinci zložitejšie životy. Je však žiaduce, aby každú prežitú situáciu vnímali cez lektorskú prizmu – čiže si uvedomili, že ich nesmierne veľa naučí, a tak posunie vpred. Kozorožci patria do spektra zemských znamení – vedno s Býkmi a Pannami. Z toho vyplýva, že zemskosť – v podobe pevnosti, fixnosti a stability – potrebujú aj na citovej či vzťahovej báze. Prahnú po zväzkoch, stojacich na mohutných pilieroch – teda stožiaroch, ktoré zabránia akýmkoľvek otrasom, zemetraseniam či turbulenciám. 

Kozorožci sa v partnerstvách alebo manželstvách často sklamú. Aj preto bývajú nedôverčiví. Človeka si potrebujú dôkladne preklepnúť – a až potom s ním odštartujú milostný dialóg. Očarí ich najmä taký jedinec, ktorý má jasno v citoch a neoplýva prelietavou či voľnomyšlienkárskou povahou. 

Čo čaká Kozorožcov vo vzťahoch cez leto?

Zväzky Kozorožcov, zemských bytostí, budú nahlodané. Nie však vplyvom partnera či partnerky, ale v dôsledku komplikovaného správania detí Saturna. Vo všeobecnosti platí, že Kozorožci patria do „vejára“ zložitých osôb, ktoré nerady komunikujú – pretože nedokážu svoje emócie dostávať na povrch. Potom sú podráždené a hnevlivé. V druhej polovici leta hrozí, že tieto rysy sa ešte väčšmi umocnia. Kozorožci budú uzamknutí ako nedostupné truhlice – a ich polovičky to poriadne umorí. V známostiach si máte urobiť akúsi selekciu, čiže sa zbaviť tých osôb, s ktorými si už nemáte čo povedať. Nebojte sa – čoskoro staré priateľstvá nahradia priateľstvá nové. Osamelí Kozorožci môžu stretnúť spriaznenú dušu na prelome leta a jesene.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 07:14