shutterstock.com
StoryEditor

Veľký LETNÝ horoskop lásky. TIETO znamenia sa môžu tešiť na obrovské prekvapenie

21.05.2021, 02:00
Životný štýl
Ak ste sa narodili v jednom z týchto znamení, máme pre vás skvelú správu - vaše leto bude podľa hviezd fantastické!

Váhy

Váhy stráži počas pozemského bytia láskavá Venuša – planéta prajných citov, estetiky, umenia. Z toho vyplýva, že septembrovo-októbroví jedinci patria do spektra citlivých ľudí so zmyslom pre všetko krásne. Dá sa povedať, že osoby narodené vo vzdušnom znamení zodiaku sú donchuanmi a lámačmi sŕdc. Očaria viac-menej každého. Prispieva k tomu svojský a nenapodobiteľný šarm. Oplývajú špecifickou iskrivosťou a osobnostným magnetizmom. Milujú spoločnosť a rušnejšie akcie. Sú extroverti a radi nadväzujú nové kontakty. Do vzťahov preto vchádzajú relatívne rýchlo. Ak majú po svojom boku ladiaceho a rezonančného partnera, dokážu viesť komfortný citový život. Napokon, harmónia ako taká je gro ich života – snažia sa ju nastoliť vo všetkých sférach bytia. Neznášajú hádky a spory. Sú dobrými diplomatmi a urovnávačmi konfliktov. 

V prípade, že v partnerstve spokojné nie sú, siahajú po flirtoch a nevere. Mnohé Váhy vedú mimomanželské zväzky, a to tajne. Keď sa prevalia, dostávajú sa do módu obrovskej nerozhodnosti – zvažujúc, či je lepšie ostávať v starých vodách, alebo odísť za iným. Oscilovanie nabúrava ich zdravie – najmä v urogenitálnom trakte. 

Čo čaká Váhy vo vzťahoch cez leto?

Pred Váhami, deťmi Venuše, sa vinie obdobie zdokonaľovania vlastného ja. Viacerí vzdušní jedinci si za ostatné roky prešli komplikovanými zväzkami, ktoré zamávali s ich životmi. Utŕžili početné citové buchnáty, boli sklamaní, podvedení, rozvíjali spojivo s človekom, ktorý si to vonkoncom nezaslúžil. Všetky tieto udalosti ich na jednej strane nesmierne zaboleli; na strane druhej z nich vykresali silnejšie bytosti. Váhy, druhá polovica roku 2020 patrí výsostne vášmu ja. Nemáte sa venovať zväzkom ako takým, lež sebe samým. Žehnajte si, cibrite sebalásku, sebaúctu a sebahodnotu, manifestujte svoje kvality a danosti, doprajte si viac, skrášlite telo alebo zušľachtite dušu. Skrátka, potešte interné dieťa. Rodinné „nitky“ môžu byť nahlodané chorobou alebo náhlym odchodom staršieho člena famílie na onen svet. V prípade ochorenia či operácie človeka, na ktorom vám záleží, mu ostávajte naporúdzi – buďte preňho oporným múrom, psychológom, duševným guruom, dodávateľom životnej sily a vervy. Priateľské zväzky budú kvalitné. Duchovná ríša však vyzýva, aby ste si nezačínali s človekom, s ktorým máte vytvorené výsostne kamarátske spojivo. Prekročenie hraníc by znamenalo narušenie dobrého vzťahu.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 07:43