dreamstime
StoryEditor

Prinášame vám VEĽKÝ jarný horoskop. Koho čaká nepríjemné prekvapenie a koho zasa finančná odmena?

21.03.2021, 04:00
Životný štýl
Jar je už za rohom. Pozrite sa, čo vás v nej podľa horoskopu čaká.

Váhy

Je možné, že sa vám nakopí práca, ktorú ste v predchádzajúcom období nestihli. Neobávajte sa zodpovednosti, váš prístup je veľmi konštruktívny a ocenia ho aj druhí. Malo by sa vám dariť aj s peniazmi, tak sa môžete pokojne pustiť do niečoho, čoho sa obávate. Vo vzťahoch v rodine sa môžu vyskytnúť nedorozumenia, nebudú však predstavovať žiadne nebezpečenstvo. V láske by sa vám malo dariť, no nebuďte príliš hŕŕ v konečnom dôsledku by vám to mohlo viac uškodiť než pomôcť.
Tip: Pre vás je podstatná najmä celková harmónia, nevenujete preto často pozornosť detailom.

Škorpión 

V zamestnaní sa môžu vyskytnúť novinky. Bude to pre vás impulz skúsiť niečo, čo vás môže posunúť. Nebráňte sa vzdelávaniu, je na to vhodné obdobie. V kontakte s druhými buďte opatrná, niekto by si vaše názory mohol zle vysvetliť. Vo vzťahu to bude, naopak, pokojné, môžete však plánovať zmeny v bývaní. Koncom mesiaca sa môže objaviť niekto, kto vás milo prekvapí. Váš organizmus potrebuje povzbudiť, jedzte zeleninu, dopĺňajte vitamíny. Na oddych asi veľa času nebude, aspoň cez víkend však oddychujte. Menšie zdravotné problémy môžu nastať v oblasti žalúdka, kolien či chrbtice.
Tip: Nebojte sa chaosu, ste flexibilná. Veci vždy nakoniec správne zadelíte a nebránite sa ani kompromisom.

Strelec

Nerobte si ťažkú hlavu z nových pracovných úloh, všetko zvládnete výborne a ostane vám dokonca čas aj na relax. Nadriadení aj kolegovia vám budú ochotní pomôcť a poradiť. Neváhajte a priučte sa, určite sa vám to zíde. S peniazmi buďte opatrná, neriskujte a radšej sa snažte šetriť. Vo vzťahu môžu nastať ťažkosti a bude záležať najmä na vás, ako sa k tomu postavíte. Nebuďte zbytočne prchká a vypočujte si názor druhej strany. V zdravotnej oblasti môže byť oslabený cievny systém alebo trávenie. Relaxujte, cvičte, chodievajte na prechádzky najmä teraz v tomto období.
Tip: Akúkoľvek činnosť sa snažíte premeniť na zábavu a nerobiť si z ničoho ťažkú hlavu.

Kozorožec

V práci vám pôjdu veci od ruky. Koncom mesiaca budete mať pocit, že potrebujete zmenu. Ak meníte prácu alebo ju ešte len hľadáte, buďte trpezlivá, všetko sa vyrieši vo váš prospech. Vaša motivácia a radosť z činnosti vám prinesú zaslúžený úspech najmä koncom mesiaca. Mali by ste sa tiež viac venovať rodine a svojim koníčkom. Nezadané sa môžu do sýtosti baviť, nestretnú síce veľkú lásku, ale črtá sa potencionálny flirt. V rodine pôjdu veci hladko, aj prípadné nedorozumenia sa rýchlo vyriešia. V oblasti zdravia môže byť trochu oslabený žlčník či dutiny.
Tip: Ste spoľahlivá a viete perfektne organizovať. Viete sa tak ukázať v dobrom svetle.

Vodnár 

Nepreceňujte vlastné sily a v práci sa neobávajte priznať, že niečo neviete alebo nezvládate. Buďte trpezlivá, s novými projektmi to pôjde pomalšie. Napriek tomu budete mať z vykonanej práce dobrý pocit. Môžete plánovať operácie, cesty, rodinné stretnutia alebo sa pustite do cvičenia. Vo vzťahu sa črtá menšia kríza, ale ak ostanete pokojná, všetko sa vyrieši. Menšie zdravotné problémy sa môžu vyskytnúť v oblasti trávenia, očí alebo obličiek.
Tip: V činnostiach ste väčšinou chaotická či nekonvenčná. Buď sa snažíte o prílišnú starostlivosť a úzkoprsosť, alebo, naopak, je vo vás výrazný neporiadok.

Ryby 

V práci vás čaká rušné obdobie, s kolegami či nadriadenými môžu nastať určité ťažkosti. Možno budete musieť zmeniť plány a vydať sa novou cestou, alebo pôjde len o zmeny, ktoré vás nepríjemne prekvapia. Zrodené možnosti v tomto čase budú stáť za to. Čaká vás významné pracovné stretnutie. Vo vzťahu sa snažte nájsť stratenú rovnováhu. Ak ste nezadané, skúste sa sústrediť viac na seba. Športujte s rozvahou, neprepínajte svoje sily, radšej sa venujte deťom. Menšie zdravotné ťažkosti môžu nastať v oblasti pečene, chrbtice a lakťa.
Tip: Snažíte sa mať potrebné veci stále po ruke. Je pre vás preto vhodné naučiť sa systematicky plánovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 12:35