shutterstock.com
StoryEditor

Pozrite sa, ako je na tom vaša životospráva podľa znamenia zverokruhu

07.07.2020, 14:30
Životný štýl
Nedokážete sa príliš sústrediť, hlavne preto, že vás trápia rôzne problémy, nielen vaše vlastné, ale aj problémy ľudí okolo vás.

BÝK
Vaša životospráva je všeobecne dosť zlá, stravujete sa nesprávne, mali by ste sa snažiť prekonať svoje zlé návyky, čím skôr, tým lepšie. Aj keď ste sa to snažili v minulosti ignorovať, faktom zostáva, že máte emocionálne a psychické potreby, ktoré sa len tak nestratia.

BLÍŽENCI
Skutočnosť, aký postoj máte k okolitému svetu, ako aj k samotnému životu, je primárnym elementom udržania pevného zdravia. V súkromí pokojne svojej duši uľavte a poplačte si.

RAK
Mladší z vás by sa viac presadili v samostatnom podnikaní. Skúste si užívať to, čo máte, a neplakať za tým, čo sa vám nepodarilo dosiahnuť, lebo ľahko prídete aj o to, čo ste doteraz získali.

LEV
Nenávidené zmeny môžu mať dobrý koniec, a teda byť aj pozitívne. Koncom mesiaca si rozšírite obzory v rôznych oblastiach vášho života. Niektoré situácie, do ktorých sa dostanete, vás veľmi prekvapia.

PANNA
Dobre si zvážte svoj postup, pretože môžete nakoniec prísť na to, že nie ste v práve, a potom to bude pre vás skutočne trápna situácia. Myslite na to, o koľko silnejší môžete byť s viac posilami na svojej strane.

VÁHY
Ak počas svojho života neustále dbáte o správnu životosprávu, dostatok pohybu a produktívny postoj k životu, môžete sa v zdraví dožiť vysokého veku. Činorodosť vás bude sprevádzať aj v domácom prostredí, tak ju riadne využite!

ŠKORPIÓN
Ak ste si sebou príliš istí, často zabúdate požiadať o pomoc. Staňte sa znovu otvorenými a zvedavými bytosťami a nájdete stratenú prirodzenosť, radosť i nadšenie. Keď si raz zorganizujete veci, všetko pôjde ako po masle.

STRELEC
Ste napätí, ustarostení, vystresovaní. Preberte dnešnú zodpovednosť s dávkou odľahčeného humoru, empatie a kreativity. Budete prehodnocovať veľa vecí. Potrebujete dostať do vášho života poriadok, pretože ste sa akosi zasekli.

KOZOROŽEC
Plač je v skutočnosti celkom prirodzenou reakciou ľudského organizmu a je prospešný. Cesta je široká, obíďte nevhodných. Ak potrebujete dosiahnuť harmóniu medzi prácou a voľným časom, neočakávajte, že to za vás spraví niekto iný.

VODNÁR
Žiarlivosť vás naučí, čo naozaj chcete vo vašom živote. Svoje povinnosti beriete seriózne. Sila sa skrýva v pokoji, pretože hektický životný štýl všetkým ľuďom škodí. Nezabúdajte žiť svoj život v okamihu, v ktorom sa práve odohráva.

RYBY
Možno ste na niečo podstatné zabudli, napríklad na to, že potrebujete pomoc svojich známych, aby sa vám podarilo dosiahnuť svoj cieľ. Priateľ je ten, kto vám pomôže vycibriť vaše schopnosti a spraviť váš cieľ dosiahnuteľnejším.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:40