shutterstock.com
StoryEditor

Tieto znamenia patria medzi najmúdrejšie osobnosti: Narodili ste sa v jednom z nich?

22.05.2020, 10:15
Životný štýl
Aj keď sa ženy mylne domnievajú, že muži nepreferujú inteligentné polovičky, opak je pravdou. Mužov nesmierne priťahujú inteligentné ženy, s ktorými sa môžu o čomkoľvek porozprávať. Vedeli ste však to, že medzi znameniami existujú tri také, ktoré patria v ženskom svete k tým najinteligentnejším?

Podľa astrológov sa vyskytujú znamenia, ktoré majú dopredu danú určitú inteligenciu.

Baran

Ženy narodené v tomto znamení často túžia po uznaní. Milujú viesť a udávajú smer. Vďaka svojej priebojnosti a agresívnemu prístupu dosahujú vysoké ciele. Na druhej strane sú však veľmi naivní a mužov dokážu ohromiť svojim sebavedomím. Nenávidia lož a každého klamára odhalia.

Škorpión

Tieto ženy si veľmi dobre uvedomujú, že život sám o sebe je veľmi komplikovaný, preto si ho neľúbia znepríjemňovať zbytočnými hádkami a komplikáciami. Hľadajú v každom len to dobré a dokážu sa radovať z maličkostí.

Kozorožec

Ženy v znamení kozorožca sú kľudné, uvážené a pozorné, ktoré na nič netlačia. Svojich priateľov si dôsledne vyberajú a nepustia k sebe hocikoho. Z pravidla si veľmi rozumejú s mužmi. O svojich citoch a emóciách veľmi nehovoria.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 13:10