shutterstock
StoryEditor

Veľký horoskop na máj. Komu sa bude dariť v láske a komu zasa finančne?

27.04.2020, 08:30
Životný štýl
Pozrite sa, akému znameniu sa bude dariť.

Baran

Ak konzervatívny Baran doposiaľ neholdoval novým zážitkom, máj by to mohol zmeniť. V tomto mesiaci by v sebe totiž mohol objaviť skrytú túžbu po nepoznanom. Vesmír vám do života začne nadeľovať atypické situácie a možnosti, ktoré by vo vás mohli prebudiť strach. Avšak ak svoje obavy prekonáte, môžete si byť takmer istí, že nebudete ľutovať. Či už pôjde o cestovanie, nové kariérne možnosti alebo napríklad vzťahy. Skrátka máte možnosť začať prekvitať.

Býk 

Snažíte sa už dlhší čas o povýšenie? Tak práve v tomto období by sa mohlo dostaviť. Zamestnávateľ vašu snahu konečne ocení a vy by ste tak mohli zožať ovocie za vašu prácu. Ak ste podnikatelia, máj a jeho energia vám do života prinesú príležitosti, vďaka ktorým zarobíte viac peňazí. Býk by však nemal zabúdať na rodinu. Možno práve teraz niekto čaká, že sa mu ospravedlníte za určitú chybu, ktorú ste urobili v minulosti.

Blíženci

Máj - úplne ideálny mesiac pre utužovanie vzťahov so svojimi blízkymi. O tom sa na vlastnej koži presvedčíte, keď vyrazíte na spoločný výlet alebo napríklad na večeru. Blíženci budú otvorení budovaniu silnejších pút a nebude im robiť problém povedať, čo majú na mysli. Vaše skvelé naladenie budete šíriť aj medzi ostatných, vďaka čomu pre nich bude trávenie času s vami hotová radosť.

Rak

V tomto období nevydržíte postávať na jednom mieste, pretože vás bude priťahovať nespočetné množstvo možností. Budete schopní skĺbiť rôzne okruhy vášho života a všetkým dávať dostatočnú pozornosť. Ide o obdobie rozkvetu - máj teda bude naozaj veľmi plodný. Rak by si však mal dávať pozor na sklony k arogantnému správaniu a vzťahovačnosť, jeho blízkych by to mohlo odpudiť. Takže než niečo poviete, majte na mysli, že držať jazyk za zubami má niekedy cenu zlata.

Lev

Máj prinesie pokojné emócie, a tak budete pociťovať vnútorný pokoj, aj keď k nemu nutne nebudete mať reálny dôvod. Akoby teraz všetko zapadalo do seba - či už sa bude jednať o vzťahy, kariéru alebo osobnostný rast. Na čo ale Lev nesmie zabúdať, je jeho zdravie. Budete náchylní na chrípky a prechladnutia, a preto odporúčame posilňovať vašu imunitu dostatočnú hydratáciou a bylinkovými čajmi. Keď k tomu všetkému ešte zaradíte do svojho režimu aj nejaký šport, žiadny bacil si na vás netrúfne.

Panna

Máj je úplne ideálnym mesiacom pre akúkoľvek fyzickú aktivitu. Vaša kondícia bude dosahovať vrchol a horoskop ju odporúča využiť pri športovaní a najrôznejších pohybových aktivitách. Čo tak začať behať, alebo posilňovať? Pohyb má blahodarný vplyv nielen na telo, ale aj na mozog. Akékoľvek chmáry možno totiž zahnať práve pomocou tých správnych aktivít. A ak ste už dlho chceli pozmeniť svoj jedálniček, smelo do toho. Panna si v tomto období uvedomí, ako veľmi razantný vplyv má jedlo na to, ako sa vo svojom tele cíti.

Váhy

Máj so sebou prinesie zaujímavé nápady, ktoré nájdu uplatnenie hlavne v pracovnej oblasti života. Pravdepodobne už máte v hlave niekoľko mesiacov nejaký zaujímavý projekt, ktorý by ste chceli uviesť do praxe. Hviezdy naznačujú, že ak sa pustíte do realizácie tohto unikátneho a nevšedného nápadu, zožnete sladké ovocie. Aj keby to malo znamenať odchod z vášho zamestnania. A v prípade, že Váhy nechcú hneď skočiť do neznáma, môžu sa mu začať venovať aspoň bokom k ich existujúcej kariére.

Škorpión

Máj pre vás bude predstavovať istý útlm vašich emócií, a ak dôjde na preberanie budúcnosti s vašou polovičkou, budete mať pocit, že sa vás to absolútne netýka. Ak sa tak stane, než aby ste sa vyhovárali, radšej vášho partnera oboznámte s pozíciami planét a ich dopadom na vaše správanie! Vplyv Merkúra je nespochybniteľný a vy sa aspoň budete mať na čo vyhovoriť. Aj tak by však Škorpión mal dať svojmu partnerovi najavo, že mu na ňom záleží. Preberanie vážnych vecí môžete jednoducho nechať na inokedy.

Strelec

Vplyvom Slnka sa vás v tomto období bude držať optimistická nálada. Na svoje okolie budete pôsobiť pozitívne, húževnato a niekedy až nenásytne. Strelec si ide pevne za svojím cieľom a zdá sa, že nie je nič, čo by ho mohlo zastaviť. Máj pre zrodenca tohto ohnivého znamenia bude jedným z najproduktívnejších mesiacov. Vaše okolie si to čoskoro všimne a možno si z vás i vezme príklad. To vám bude lichotiť, avšak snažte sa vyhnúť sa arogantnému správaniu. Dokáže totiž odradiť aj vašich najvernejších spoločníkov.

Kozorožec

Vplyvom Marsu bude máj prebiehať v znamení poriadku a organizácie. Možno, že Kozorožec pocíti nutnosť urobiť si poriadok v skrini a vyhádzať staré oblečenie, alebo vysať a umyť auto - skrátka dodať určitý poriadok prakticky každému aspektu svojho života. Budete cítiť averziu voči akémukoľvek chaosu a svojimi upratovacími aktivitami budete inšpirovať aj vašich blízkych. Iste ste si všimli, že keď človek funguje v čistom prostredí, oveľa lepšie sa mu myslí.

Vodnár

Vplyvom Slnka vám bude máj prepožičiavať vodcovské schopnosti. Vodnár je humanitárne založené znamenie, takže sa nemusíte obávať, že by ste na okolie pôsobili rozkazovačne. Vaši spolupracovníci i rodina pocítia, že na vašich nápadoch niečo naozaj je a vy im ich budete prezentovať s takou presvedčivosťou, že sa vám len ťažko nepodarí dostať ich na svoju stranu. Využite tohto sebavedomého obdobia pre zdokonaľovanie vašich vzťahov - koniec koncov sociálny kontakt je to, čo z nás robí ľudí.

Ryby

Ryby sú od prírody introvertným znamením. Určite vám je proti srsti hovoriť pred viac ľuďmi, hovoriť o svojich pocitoch a váš ideálny večer si predstavujete strávený skôr pod perinou s dobrou knihou ako obklopený hŕbou ľudí na nejakej párty alebo v klube. To by však mohol máj krátkodobo zmeniť. Budete priebojnejší a hviezdy vám nadelia aj dobré rečnícke schopnosti, takže sa takejto výzvy len tak nezľaknete - až vás to možno prekvapí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 19:03