shutterstock.com
StoryEditor

Vraj je lepší s ponožkami a pri jemnom osvetlení. Päť tipov na zaručene lepší sex

22.07.2019, 13:00
Životný štýl
Milujete sa, nechcete nikdy žiadneho iného, no má to jeden háčik. Váš sex je niekedy dobrý a niekedy taký, no, priemerný. Prečítajte si naše rady a uvidíte, či sa niečo zmení.

1. Plánovaný sex je dobrá vec na reštart vášho intímneho života

Ak ste dospeli do štádia, že sa milujete len na výročie Nežnej revolúcie a po jeho narodeninovej oslave, dajte si nové pravidlá. Najskôr sa dohodnite, že sa budete milovať vždy, keď bude v dátume číslica 5, potom sa rozhodnite pre nejaký deň v týždni a nakoniec budete takí nakopnutí, že to pôjde spontánne. Uvidíte, bude to aj zábava, aj vzrušenie. Rozhodne nevzdávajte pravidelné milovanie, nech máte aj 60 plus!

pexels

2.Keď je vám zima, milovanie je náročnejšie

Ak ste zimomravá, predpoklady, že dosiahnete orgazmus v akomkoľvek veku, sú menšie. Riešenie je však jednoduché – natiahnite si ponožky. Telo sa prehreje, prekrví a vy si môžete užívať!

3. Experimentujte so svetlom

Intenzívnejší sex zažívame pri jemnom svetle.Nie je žiadnym tajomstvom, že prítmie evokuje chuť na milovanie a vyvoláva príjemné pocity.

4. Masáž

Ak sa vám do milovania veľmi nechce, jeden z najnovších výskumov vám môže jednoducho pomôcť. Masáž nepomôže k zvýšeniu testosterónu len u mužov, ale aj u žien.

Pixabay

5. Dávka sebavedomia

Či si už kúpite nové spodné prádlo, rozhodnete sa navštevovať posilovňu alebo si len jednoducho doprajete pohár vína - posteľ je miesto, kde by ste mali sršať sebavedomím. Sex je potom niekoľkonásobne lepší.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 23:14