profimedia
StoryEditor

Pred nami je rok 2022. Pozrite sa, čo vás v ňom podľa horoskopu čaká

31.12.2021, 20:00
Životný štýl
Znamenia horoskopu si zažijú lásku, ale aj prísun peňazí či zmenu zamestnania. Čo by ste podľa astrológie mali zažiť v najbližších mesiacoch vy?

Váhy

Dôležité životné kroky si vyžadujú väčšie rozmýšľanie. V roku 2022 nič nerobte len tak - pre nič za nič - už vôbec sa neriaďte slepo radami, či nátlakom druhých ľudí. Ako sa hovorí, čo sa vlečie, neutečie. Niekedy je rozumnejšie zveriť situáciu do rúk osudu a počkať, kým sa to vyjasní. Hodnoty, ako je dobro, pravda a krása, sú pre ľudí narodených v znamení Váh veľmi dôležité. Snažíte sa ich hľadať vo všetkých oblastiach svojho života. Tým ste si už neraz spôsobili mnohé ťažkosti. V roku 2022 si nájdete miesto, kam svojím bytostným založením najlepšie zapadnete. Zvyčajne sľúbite viac, než môžete splniť, tak si na to aj v roku 2022 dajte pozor.

Starajte sa o svoj zovňajšok a nezabúdajte ani na dobrú fyzickú kondíciu. Svojmu telu teraz dávajte to najlepšie, čo sa rýchlo zúročí a čo ste schopní mu zaobstarať.

Škorpión

Počas celého roka, ale zvlášť teraz, budú planéty testovať vašu rozvážnosť a energiu. Zažijete výstupy i pády, ktoré budú vyzerať znepokojujúco. Za každých okolností je dôležité nestratiť vôľu bojovať. To však vám, s podpornou silou Marsu, nehrozí.

V roku 2022 vám veľkodušná planéta Jupiter zasvieti priaznivejším svetlom a nápomocné vám budú aj dve najvzdialenejšie planéty - Neptún a Pluto. Planéty Urán a Saturn síce budú vysielať aj náročnejšie energie, ale vášnivý Mars zabrnká na vašu erotickú fantáziu. Vyprovokuje vám nápady, ako ozvláštniť partnerský život. Váš citový život sa aj preto v roku 2022 nezaobíde bez novej iskry. Prehĺbite priateľstvá, budete môcť rozvíjať nápady. Aj v roku 2022 vďaka vášmu variabilnému elementu Vody budete môcť využiť príležitosti, ktoré sa budú núkať. Čím nezvyklejší človek alebo riešenie, tým väčšiu pozornosť si u vás získa.

Strelec

Práca a vzťahy prejdú premenou. Už na jar sa odhalí nejaké tajomstvo, ktoré malo zostať utajené. Častejšie môžete očakávať nepríjemnosti od skrytých nepriateľov, ale aj od blízkych osôb. Je potrebné si všímať ľudí okolo seba.

Planéta Saturn bude prinášať životné skúšky aj v téme peňazí, chyby nebude odpúšťať. Treba len vydržať. Všetko, čo uzavriete, prehodnotíte a vylepšíte, bude do budúcnosti pre dobro a pozitívnu zmenu. Niečomu sa budete musieť prispôsobiť novým pochopením a taktikou.

Ďalšie znamenia nájdete na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 07:26