profimedia
StoryEditor

Pred nami je rok 2022. Pozrite sa, čo vás v ňom podľa horoskopu čaká

31.12.2021, 20:00
Životný štýl
Znamenia horoskopu si zažijú lásku, ale aj prísun peňazí či zmenu zamestnania. Čo by ste podľa astrológie mali zažiť v najbližších mesiacoch vy?

Rak 

V roku 2022 budete mať lepšie a kvalitnejšie priateľské vzťahy, rozumné a zmysluplné nápady. Musíte si však vedieť ustrážiť hranicu medzi bojom o lásku a pomstou za zlomené srdce. Stanovte si aj nepriechodnú hranicu medzi tými, čo vám mienia ubližovať alebo využívať. Snažte sa naučiť na seba správnym spôsobom upozorniť. 

Planéta Jupiter, v starej astrológii nazývaný aj Veľké šťastie, patrón tohto roku 2022, vám bude priať. Bude to tiež šťastné obdobie pre páry, ktoré chcú počať dieťa.

Aj napriek tomu, že rok 2022 prináša plno výziev, snažte sa, nech aj tento rok je pre vás rokom nádeje. Vaša práca a kariéra budú závisieť od rozhodnutí, ktoré urobíte a to vo vás prebudí napätú energiu. Snažte sa čo najviac používať sedliacky rozum. Nenechajte sa zastrašiť rôznymi informáciami, ktoré sa navzájom vylučujú. Opatrnosť sa oplatí pri podpise zmlúv. Mohli by ste sa upísať k niečomu nevýhodnému.

Lev

Veľa starostí pramení hlavne zo zlej komunikácie, keď sa nič vzájomne dôkladne nevysvetlí. V citovej oblasti môžete v roku 2022 zažívať náhle zvraty, ale väčšina Levov dokáže svoje city ukotviť. Zatúžite po hĺbke emócií, láske a harmónii, lebo zhoršená spoločenská situácia na vás bude silne pôsobiť.

Začiatok roka bude náročný. Dôležité planéty budú pre vás v zložitejšom postavení. Neradi sa prispôsobujete, nenávidíte obmedzovania a nechcete sa zaoberať nudnými činnosťami, ani na pracovisku. Tie sa vždy snažíte a aj v roku 2022 sa budete snažiť, preniesť na niekoho iného.

Panna

Zabudnite na to, čo sa vám v minulosti nepodarilo. Aj pre harmóniu v rodine je lepšie v roku 2022 urobiť kompromisy. Hneď na začiatku roka je signalizované zvýšené napätie v osobných i profesijných vzťahoch, ktoré sa prenášajú z minulého roku.

Ste znamením, ktoré nikdy neustupuje v kvalite. Uprednostňujete analytické myslenie a súdnosť. V roku 2022 je vám šťastena naklonená najmä v komunikácii a kontaktoch s vašim okolím. Prejaví sa to kladne v zamestnaní i podnikaní. Váš vládca Merkúr vás bude konfrontovať s príjemnými chvíľami. Uvidíte stále viac detailov, než tomu bolo v minulosti.

Ďalšie znamenia nájdete na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 18:28