Ilustračné fotopinterest.com
StoryEditor

5 organizačných trikov pre DOKONALÚ kúpeľňu

04.04.2018, 16:07
Životný štýl
Dokonalý poriadok a čistota- ženy, neklamte, túžime po ňom všetky. Zatiaľ, čo sa mužom rozprúdia hormóny šťastia pri pohľade na auto, pri ženách sú to nové šaty a poriadok v domácnosti. Ako docieliť dokonalosť v kúpeľni?

Kúpeľňa patrí k miestnostiam, ktorú s obľubou zanedbávame. Jeden z dôvodov je, že v nej trávime veľmi málo času. Po určite dobe sa nestačíme čudovať, že v záplave všetkých vecí, nevieme nájsť vatové tampóny, pilník na nechty alebo balzam na vlasy.

Väčšina kúpeľní je malá, takže upratať ju, nezaberie celý deň. Ak si však chcete prácu zefektívniť, vyskúšajte nasledujúce tipy. S ich pomocou kúpeľňu zorganizujete tak dobre, že vám každá návšteva bude závidieť!

1. Zbierajte úložné nádoby- sú praktické a vyzerajú dobre. Odporúčame skombinovať dva odlišné typy.

2. Roztrieďte veci, ktoré používate každý deň. Umiestnite ich na najprístupnejšie miesta. Tie zvyšné skladujte oddelene.

3. Obľúbene predmety schovávajte spolu. Verte alebo nie, ale väčšine ľudí to robí problém. A potom zúfalo hľadajú a hľadajú.

4. Vyškrtnite niekoľko položiek z nákupného zoznamu. Ovládajte svoje nákupné chúťky. Každá sezóna so sebou prináša novú kozmetiku, avšak ... naozaj všetko potrebujete? Neskončí to tak, že väčšinu prípravkov budete neskôr vyhadzovať kvôli dátumu spotreby?

5. Vstúpte do kúpeľne a kochajte sa. Cítite ten príliv radosti?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 17:55