Ilustračné fotounsplash.com
StoryEditor

Týchto 5 vecí vám ráno vyčarí úsmev na tvári

08.02.2018, 09:07
Životný štýl
Zaraďte tieto rituály do svojho denného režimu a vaše rána budú oveľa sladšie.

Horúca sprcha s vôňou melónu

Aj keď na preberanie je najúčinnejšia ľadová sprcha, nebuďte na seba prísne a doprajte si teplú sprchu. Krásne uvoľní stuhnuté svalstvo a otvorí lepšie póry. Potom vaša pokožka lepšie „nasaje“ kozmetické prípravky, ktoré na ňu po sprche nanesiete.

via GIPHY

Teplá voda a citrón

Aj keď ráno možno ešte so zalepenými očami smerujete rovno ku kávovaru, skúste rannú kávu vymeniť aspoň na pár dní za teplú vodu s citrónom, ktorá skvelo naštartuje váš metabolizmus. Kávu si môžete dopriať po príchode do práce.

RUN baby, RUN!

A je to tu zas. Odhodlávanie sa na pohyb. Prestaňte sa ale večne premáhať a urobte si z ranného cvičenia rutinu, niečo bez čoho nikdy neodídete z domu. Bez vyčistenia zubov predsa neopustíte domov, však? Aby sa vám lepšie cvičilo, kúpte si topánky, ktoré vás budú motivovať.

via GIPHY

Miska plná energie

Po cvičení potrebujete nabrať energiu. My si ráno varíme ovsené kaše. Tie ľahko osladíme medom a pridáme škoricu, ktorá vás počas chladných dní skvele prehreje a na záver ich doplníme obľúbeným ovocím.

Pár kvapiek stačí

Iba pár kvapiek obľúbeného parfumu stačí pre dobrú náladu. Predtým, ako odídete z domu, streknite si trochu aj na oblečenie, parfum sa na ňom dlhšie udrží, než na vašej pokožke, a tak svoju obľúbenú vôňu budete cítiť aj behom celého dňa.

via GIPHY

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:22