pexels.com
StoryEditor

Nechávate si zdobenie stromčeku na poslednú chvíľu? Máme pre vás pár tipov, ako na to

15.12.2021, 17:00
Životný štýl
Neviete, akou farbou a čím ozdobiť váš tohtoročný stromček? Nezúfajte, pripravili sme si pre vás pár nápadov na zaujímavé kombinácie farieb či dekorácie, ktoré vám bude nejedna návšteva závidieť

Trendy zemité farby

Pre klasickú estetiku a mrazivý efekt môžete vyskúšať kombináciu zasneženého stromčeka s bielymi, olivovo zelenými a zlatými dekoráciami. Môžete pridať pár drevených ozdôb a ako reťaz požiť zemitú zelenú stuhu. Takýto vianočný stromček pôsobiť slávnostne a veľkolepo.

Kráľovský stromček

Kráľovská modrá nie je úplne tradičná vianočná farba. Zato v kombinácii s bielymi vianočnými ružami sa bude vo vašej obývačke pýšiť. Taktiež môžete vyskúšať vyrobiť mašle z modrej stuhy alebo ju len obtočiť okolo celého stromčeka.

Ručne vyrábané vašimi deťmi

Ak vám vaše deti pomáhajú pri zdobení stromčeka, môžete im vymyslieť zaujímavú a zábavnú aktivitu. Z tvrdého papiera povystrihujte rôzne tvary všemožných sladkostí a nechajte deti, nech ich vymaľujú. Taktiež z papiera spolu vyrobte reťaz z farebného papiera. Verte, že sa vám aj im bude stromček zdobiť oveľa lepšie, keď budú vedieť, že ozdoby vyrobili sami.

Stromček s vôňou Vianoc

A ste tip, ktorý miluje všetky vianočné vône, tento stromček je stvorený pre vás. Kombináciu bielych a žltých gúľ môžete doplniť vysušenými plátkami pomaranču, ktoré budú rozvoniavať na celý dom. Taktiež k nim skúste zavesiť celú škoricu, ktorá nie len, že dobre vyzerá, ale aj neodolateľne vonia Vianočnou pohodou. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:31